Ali Koç, Mehmet Ali Aydınlar'a yüklendi

Ali Koç, Mehmet Ali Aydınlar'a yüklendi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ali Koç, başkan adaylığının söz konusu olmadığını belirtti ve Aydınlar'a yüklendi, 'İzlediği yol nedeniyle Fenerbahçe ceza aldı'

1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü'nün yapacağı seçimli olağanüstü genel kurulu öncesi dernek olarak grup halinde hareket etmediklerini, kendi adaylığının söz konusu olmadığını açıkladı. Koç, düzenlediği basın toplantısında "Desteklenecek adayla ilgili bir grup kararı alması ne bugün ne de geçmişte söz konusu değildir" dedi. Son dönemde şahsıyla ilgili gündem oluşturulmaya çalışıldığını kaydeden Ali Koç, "Seçimlerde aday olmayı bu aşamada düşünmüyorum. Şartlarım müsait olduğunda her Fenerbahçeli gibi tekrar görev alabilirim" ifadesini kullandı.Koç, aday Mehmet Ali Aydınlar ile kişisel husumetinin bulunmadığını belirterek, "Kendisinin F.Bahçe için en iyisini yapmaya çalıştığımdan da şüphem yok. 3 Temmuz sürecinde gizlilik ihlallerine hiç ses çıkarılmadı. Aydınlar, "Üzerinizden F.Bahçe formasını çıkaramadığınız için ülke futbolunu riske atıyorsunuz" demişti. Bu cümleyi G.Saray Başkanı Ünal Aysal da daha önceden söylemişti. UEFA, TFF'yi parmağında oynattı" ifadelerini kullandı. Koç, Aydınlar'ın izlediği yol haritasının F.Bahçe'nin ceza almasına neden olduğunu belirterek, "Eğer kendisinin planı gerçekleşseydi, kupamız yok sayılacaktı. Hal böyleyken müzedeki kupadan pay çıkarmasına şaşırıyorum" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...