Akçay, 'Son 20 dakika dışında memnunum'

/ Kaynak: CHA
Akçay, 'Son 20 dakika dışında memnunum'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Akhisar Belediyespor'a deplasmanda 3-0 yenilen Trabzonspor'da Teknik Direktör Akçay, oyunun son 20 dakikallık kısmı hariç memnun olduğunu söyledi.

nbsp;Genel anlamda gol pozisyonları yakalamalarına rağmen değerlendirmemiş olmalarının rakibin direncini artırdığını belirten Akçay, "Akhisarspor iyi konsantre olmuş. Dediğim gibi son 20-25 dakika fazla oynama alanı bıraktığımız bir dönem. Ancak fazla da risk aldığımız dönemler. Kompakt bir yapıyı koruyamadık. Çok dikkatli ve futbolun kendi istediği pozisyon oyunları konusunda da çok dikkatli olamadık. Özellikler savunma bire birlerinde çok dikkatli ve başarılı olamadığımızı söyleyebilirim. Bunlar bizim için önemli noktalardır. Ancak oralarda başarısız olmamız 3-0'lık bir mağlubiyeti getirdi. Ama sonuçta biz Trabzonsporuz. Böyle maçları zaman zaman oynayabilirsiniz. Biraz daha disipline değer vermememiz gerekiyor. Telafi edebileceğimiz bir maç oynadık. Önümüzde bir süreç var. Bu süreci değerlendirerek tekrara yolumuza devam edeceğiz. Kaybedilmiş bir şey yok. Sonuçta 3 puan kaybettik ve geri alabiliriz." dedi. Bir gazetecinin transfer çalışmalarına ilişkin sorusunu cevaplayan Akçay, "Önceliğimiz yine forvet. Sol bek ile ilgili rotasyonlarla ya da Olcan bana göre çok iyi durumda. Çok kötü gözükmüyor. Daha da iyi duruma gidiyor. Volkan'ın performansı bugün kötü olmuş olabilir. Dolayısıyla çok sol bekten ziyade daha çok forvet oyuncusu konusunda önceliğimiz var." dedi. Trabzonsporlu Olcan Adın da böyle bir skoru beklemediklerini söyledi. Olcan "Yoğun bir maç maratonundan çıkıp milli takım arasına girecektik. Bu maçı kazansaydık sadece Beşiktaş maçını kayıp olarak düşünecektik. Fakat bu maçta da kötü günümüzdü. Kötü goller yedik. Neticesinde 3-0 mağlup olduk. Dediğim gibi milli takım arası burada 3 gün kafamızı toparlayıp tekrar bir şekilde hazırlanıp UEFA Kupası maçlarına devam etmek istiyoruz." dedi. Trabzonsporlu Zokora da çok kötü bir skor aldıklarını söyledi. Zokora, "Bizim açımızdan 3-0 çok kötü bir skor. Bunu hocamız da söyledi. Bunu disiplindeki bazı sıkıntılara da bağlıyorum. Özellikle 1-0'dan sonra baya forse ettik oyunu ama ne yazık ki gol atamadık. Daha sonra dediğim sıkıntılar ortaya çıktı. Kompakt bir oyun ortaya koyamadık. Rakibe çok mesafe verdiğimizi düşünüyoruz. Ama burada kafamızın takılmaması gerekiyor. Bir milli takım aramız var. 3 gün bir iznimiz var. Bütün arkadaşlar hem de milli takıma gidenler ve kalanlar kafalarını toplayıp bu mağlubiyeti unutturacak skorları ilerde alacak şekilde hazırlanacağız." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...