Adana'da Fatih Terim sokağına girmek yasak

/ Kaynak: İHA
Adana'da Fatih Terim sokağına girmek yasak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Adana'da Fatih Terim Sokağı'nda bulunan esnaf, "Başkan adayları bu sokağa giremez" pankartı asarak siyasilerin sokağa girmesini yasakladı.

Fatih Terim Sokağı esnafı ilginç bir eyleme imza attı. Esnaflar adına imza toplayan ve sokakta iki mağazası bulanan Turgay Bozdağ, daha önce çok canlı olan ancak son yıllarda canlılığını kaybeden Fatih Terim Sokağı'nın yeniden canlandırılması için seçim dönemini fırsat bilerek sokağa bir pankart asıp, başkan adaylarının sokağa girmesini yasakladı. Esnaflar Fatih Terim Sokağı'nda otopark sorununa çözüm bulunmadığını, kaldırımlardaki ağaçların bakımsızlıktan kuruyup devrildiğini gerekçe göstererek, "Başkan adaylarının dikkatine; sahipsiz, yetim ve öksüz olan bu sokağa hizmet vermeyen ve vermeyecek olan, boş ve yalan vaatlerle buradaki esnafların oylarına talip olacak olan başkan adayları bu sokağa giremez" yazan pankart astı. Sokaktan geçen vatandaşlar pankartı görerek hayrete düşerken, sokakta esnaflık yapan vatandaşlar ise pankartın doğru ve yerinde olduğunu, sözlerini yerine getirmeyecek başkanı sokağa almayacaklarını, onların vaatlerini dinlemeyeceklerini söyledi. nbsp;
Adana'da Fatih Terim sokağına girmek yasak


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...