Adana'da babasını öldüren katil: Pişmanım

Düzenleyen:
Adana'da babasını öldüren katil: Pişmanım

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

42 yaşındaki babasını öldüren 17 yaşındaki B.P.'nin annesi tarafından azmettirildiği ortaya çıktı.

Adana'da B.P. tartıştığı babası Levent Polat'ı av tüfeğiyle öldürdü. Gözaltına alınan cinayet şüphelisi, babasını uyuşturucu satmasına karşı kızdığını için aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü söyledi.

ÇAPRAZ SORGUYA ALDILAR
Olay sırasında evde bulunan Canfes P. ile oğlu B.P.'nin çelişkili bilgi vermesi üzerine çapraz sorguya alındı. Katil zanlısı bu kez, babasının annesine şiddet uyguladığı için tahrik olup öldürdüğünü itiraf etti.

"NE DURUYORSUN SIKSANA"
Zanlı, "Olay günü babam annemle kavga ediyordu. Pompalı tüfeği elime aldım, bu sırada annem bana 'Ne duruyorsun sıksana' dedi. Ben de ateş edip kaçtım. Babam öldüğünü öğrenince dünyam yıkıldı. pişmanım" dedi.

ANNE DE TUTUKLANDI
Anne Canfes ise, suçlamaları kabul etmedi. İfadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan Canfes P., 'Cinayeti azmettirmek' B.P. ise, cinayet suçundan tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...