Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kimdir? (Acun Ilıcalı damadı)

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kimdir? (Acun Ilıcalı damadı)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı dünya evine girdi. En çok merak edilen soru ise Acun Ilıcalı'nın damadı kim? sorusu oldu. Acun Ilıcalı'nın damadı kimdir? Kızı kaç yaşında? Tüm detaylar haberimizde...

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı,Efe Ceyhun ile hayatını birleştirdi. Medya patronu Acun Ilıcalı'yı mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Ilıcalı'nın kız arkadaşı Seyma Şubaşı da annesi kızı ve babası ile düğüne katıldı. Peki Acun Ilıcalı'nın damadı Efe Ceyhun kimidr? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor... 1990 doğumlu olan 26 yaşındaki Banu Ilıcalı'nın Efe Ceyhun ile evlendiği düğün töreninde çiftin akrabalarının yanı sıra TV8'den birçok tanıdık isim de yer aldı. Ilıcalı, dün akşam Swiss Otel'de büyük kızı Banu IIıcalı'yı evlendirdi. Sürpriz düğün kadar Acun'ın damadı Efe Ceyhun merak konusu oldu. Peki kimdir damat Efe Ceyhun, kızı ile olan aşkı nasıl başladı?

Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı, Swiss Otel'de gerçekleşen törenle Efe Ceyhun ile dünya evine girdi.Hadise ve Murat Boz'un sahne aldığı düğüne, Emina Sandal, Mustafa Sandal, Oğuzhan Koç, Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, İbrahim Büyükak ve et ustası olarak bilinen ünlü işletmeci Nusret de katıldı. Acun Ilıcalı'nın 4 kızından en büyüğü olan Banu Ilıcalı diğer kızlarına oranla medyada  daha az yer alırken başarılı yapımcı henüz 19 yaşında iken Seda isimli bir kişi ile evlenmiş ve ardından 1990 yılında baba olmuştu. 

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kimdir? (Acun Ilıcalı damadı)

DÜĞÜNE ÜNLÜ YAĞDI

Hadise ve Murat Boz'un sahne aldığı düğüne, Emina Sandal, Mustafa Sandal, Oğuzhan Koç, Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, İbrahim Büyükak ve et ustası olarak bilinen ünlü işletmeci Nusret de katıldı. TV programlarının tamamında t-shirt veya nadiren gömlek giyen Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın düğün töreninde takım elbise ile yer alması sosyal medyada espirilere neden oldu. Banu Ilıcalı ve Efe Ceyhun çiftinin düğün töreninin ardından balayı için yurt dışına çıkacakları öne sürüldü.

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kimdir? (Acun Ilıcalı damadı)

BANU ILICALI KİMDİR

Acun Ilıcalı'nın 4 kızından en büyüğü olan Banu Ilıcalı diğer kızlarına oranla medyada  daha az yer alırken başarılı yapımcı henüz 19 yaşında iken Seda isimli bir kişi ile evlenmiş ve ardından 1990 yılında baba olmuştu. Banu Ilıcalı'nın annesi olan Seda Ilıcalı'dan kısa bir süre sonra ayrılan Acun Ilıcalı ardından Zeynep Ilıcalı ile dünya evine girmiş ve 2 kız çocuğuna daha sahip olmuştu. Son olarak "Var Mısın Yok Musun" adlı yarışma programında tanıştığı Şeyma Subaşı'ndan da bir kız bebek sahibi olan Acun, 4 kızından en büyüğünü bugün evlendirdi. 1990 doğumlu olan 26 yaşındaki Banu Ilıcalı'nın Efe Ceyhun ile evlendiği düğün töreninde çiftin akrabalarının yanı sıra TV8'den birçok tanıdık isim de yer aldı.

EFE CEYHUN KİMDİR?

Damat Efe CeyhunKabataş Erkek Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi veBahçeşehir Üniversite'sinde eğitim gördü. Sosyal medya hesaplarını da gizli tutan EfeCeyhun şu an Türk Telekom'da dijital pazarlama uzmanı olarak görev yapıyor.

ÜNİVERSİTEDE TANIŞTILAR

Soruların yanıtları merak konusu olurken Acun Ilıcalı'nın esrarengiz damadına dair çok fazla bilgi bulunmuyor. Banu Ilıcalı ile Efe Ceyhun'ın üniversiteden tanıştıkları ve aşklarının evlilik ile noktalandığı biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...