Açıköğretim Tek Ders Sınav Sonuçları (2014 AÖF Kayıt Yenileme)

Açıköğretim Tek Ders Sınav Sonuçları (2014 AÖF Kayıt Yenileme)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

AÖF Sınav Sonuçlarını öğrenmek sitemizdeki linki tıklayıp TC Kimlik No ile giriş yapın.

AÖF Tek Ders Sınavları yurtiçi programları için 20 Temmuz'da yapıldı. Sınav giriş yerinizi öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız. Anadolu Üniversitesi öğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2013-2014 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapıldı. nbsp;

AÇIKÖĞRETİM TEK DERS SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

2014 AÖF TEK DERS SINAVI GİRİŞ YERİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

AÖF - AÇIKÖĞRETİM KAYIT YENİLEME İÇİN TIKLAYIN

AOF KAYIT YENİLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

Açıköğretim öğrencilerine muafiyet hakkı
Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Açıköğretim Fakültesi Öğrencilerine 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılında muafiyet hakkı verileceğine belirterek, "Diğer tüm üniversite öğrencilerine verilen muafiyet hakkının, Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF öğrencilerine verilmemesi büyük bir haksızlıktı. Sendikamız bu noktada AÖF Öğrenci Platformu'na gerek eylem, gerek basın açıklaması, gerekse de YÖK Başkanı ile görüşmelerde destek vermiştir. Sonuç olarak, Sendikamızın da girişimleri ile AÖF Öğrencilerine yeni eğitim yılında muafiyet hakkı verilmiştir" dedi.
"KAZANILAN HAKLAR ÖĞRENCİLERE İADE EDİLECEK"
AÖF Öğrenci Platformu Başkanı Elif Erden ise, en önemli haklardan biri olan muafiyet hakkını kazandıklarını belirtti. Erden, muafiyet 'in eski yönetmeliklere göre sadece Anadolu Üniversitesi mezunlarını kapsarken, yeni kararla bütün üniversite mezunlarını kapsayacak şekilde düzenlendiğini ve kazanılan hakların öğrencilere iade edileceğini vurguladı. Erden, "Öğrencileri oldukça zorlayan yabancı dil 3 ve 4 derslerinin değişmesi yönünde rektör ve yeni yönetim kayıtsız kalmamış ve bu soruna da çözüm getirerek, yabancı dil 3 ve 4 dersleri yerine öğrencilere yabancı dil 3 girişimcilik ve iş kurma yabancı dil 4 yerine ise etkili iletişim teknikleri dersleri verilerek, öğrenci arkadaşlarımızın başarılarının gerek okul ve iş hayatlarında büyük katkılar sağlayacağı düzenlemeler yapılmıştır" dedi.

Sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?
Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde nbsp;http://ogrenci.anadolu.edu.tr nbsp;adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...