7 Mart Survivor Kim Elendi?

Düzenleyen:
7 Mart Survivor Kim Elendi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

'Survivor Kim Elendi' 'Survivor Adaya Kim Veda etti' herkesin aklında bu sorunun cevabı bu akşam belli oldu. Survivor'ın son bölümünde kuru fasulye ödül oyununu ünlüler takımı sembol ödül oyununu ise erkeklerde İlhan Mansız kazandı. Survivor'da yarın oynanacak ödül oyunları sonrası veda konseyi yapılacak. Survivor'a veda eden isim Tarık Mengüç oldu. İşte bu hafta Survivor'da yaşananlar...

Survivor 2017'de kim elenecek? Survivor'dan kim elendi? "Survivor'da adaya kim veda etti" herkesin aklında bu sorunun cevabı bu akşam belli oldu. Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ve Çılgın Sedat eleme potasına girdi. Gelen SMS oyları sonucu adaya Tarık Mengüç veda etti. Survivor 2017'de bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine çıktı. Tarık Mengüç, isteği üzerine konseyde en çok ismi yazılan isim oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi İlhan Mansız ise kendi ricası üzerine Sedat Karputu'yu (Çılgın Sedat) Adem'in karşısına aday olarak gösterdiğini söyledi. Böylece Ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ya da Çılgın Sedat eleme potasına girdi.

TARIK MENGÜÇ ELENMEK İSTEMİŞTİ

Gelen SMS oyları sonucunda Tarık Mengüç'ün istediği oldu ve ünlü şarkıcı adaya veda etti. Geçtiğimiz günlerde Survivor'a oğlunun isteği ile katıldığını söyleyen Tarık Mengüç, yaşının 45 olmasına rağmen oradaki genç yarışmacılar ile savaşmaya çalıştığını ancak başarılı olmadığını belirtip arkadaşlarının kendisini eleme potasına sokmasını istemişti.

7 Mart Survivor Kim Elendi?
Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı 7. haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Final turuna kalan oyunu gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise İlhan Mansız kazandı.

7 Mart Survivor Kim Elendi?
Ada konseyinde takım arkadaşlarından kendi adını yazmalarını isteyen Tarık Mengüç, konseyde ismi en çok yazılarak eleme adayı oldu.
7 Mart Survivor Kim Elendi?
Bireysel dokunulmazlık sembolü İlhan Mansız ise Adem'in "adam olan elemede karşıma çıksın" sözleri üzerine Çılgın Sedat'ın kendisinden ricada bulunduğunu bu nedenle onun adını verdiğini söyledi.

7 Mart Survivor Kim Elendi?
Sabriye ile Adem'in ardından kendi istekleriyle Tarık Mengüç ve Adem elemeye kaldı. Bu sonuçların ardından ünlüler takımınından bir kişinin bu hafta adaya veda edeceği kesinleşti.
Böylece Survivor 2017'de bir ilk daha yaşanmış oldu. Daha önce ise gönüllüler takımı yarışmacısı Eser West açlığa dayanamadığını gerekçe göstererek yarışmadan çekilmiş, dördüncü hafta yapılan eleme konseyinde ise 5 isim Survivor tarihinde ilk kez eleme adayı olmuştu.

ADEM KILIÇCI İLE SABRİYE BİRLİKTE Mİ?

Adada gezintiye çıkan ve arkadaşların uzaklaşan Sabriye'nin Adem'e "bebeğim" diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı.

7 Mart Survivor Kim Elendi?

"BEN SENİ HER ZAMAN ÖPERİM"

Yaşadıkları bir tartışma nedeniyle Adem'den "Beni yanlış anlıyorsun. Öp barışalım" diyerek özür diledi.

Adem Kılıççı ise Sabriye'ye "Ben seni her zaman öperim" diyerek karşılık verdi. Ardından Sabriye'yi öperek aralarındaki sorunu bitirdi. Sabriye ve Adem arasında geçen bu diyaloglar ikilinin adada bir aşka yelken açıkları izlenimini oluşturdu.

Survivor'da kim elendi, Survivor son bölüm, Survivor ödül oyunu, Survivor 2017, Survivor Adem

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

ADAYA SADİN VEDA ETTİ

4 ismin eleme potasına girdiği Survivor 2017'de eleme bu akşam konseyde gerçekleşti. Adaylar arasında en az SMS oyu alan isim yarışmaya veda etti. Survivor 2017'de adaya en az oyu alarak veda eden isim Sadin Bakır oldu. Survivor 2017 hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam iletişim ödülü için yarışacaklar. Kıyasıya bir rekabetin olacağı Survivor'da bu akşam ortam geriliyor.

7 Mart Survivor Kim Elendi?
TARIK NELER SÖYLEDİ?

"Sanat yaşamımda insanları eğlendiren ve neşelendiren dokuz sekizlik roman şarkıları okusamda tabii ki insanları hüzünlendiren bir insanım. Sokakta yürüdüğüm zaman dedesinden küçüğüne kadar Tarık abi derler bana saygıdan. Çünkü insanlara hep pozitif yaklaşıyorum. 45 yaşına geldim Kuştepe'de belki bir kez kavga ettiğimi hatırlarım. Çok zor şartlarda kimsenin yardımı olmadan ben şöhret hayatında kendi çabalarımla bir yere geldim, gelmeye çalışıyorum. Oğlum hep bana "baba Survivor'a katıl" dediğinde "babam benim 45 yaşındayım" dedim. Oğlumun üç senelik hayaliydi "Güç demek Mengüç demek" sloganıyla beni adaya gönderdi. Hayalini gerçekleştirdim gerçekleştirirken 'en'lerin içinde buldum kendimi. Ben kaybettiğim zaman oğlum üzülüyordur. Üç parkura katılmasamda Adem hep "tek kurşunluk Tarık abi" der. Çekinirlek ama severler. Benim halkım zaten burada kalmamı istiyorsa zaten burada kalacağım."

7 Mart Survivor Kim Elendi?

SEDAT NELER SÖYLEDİ?

"Dokunulmazlığı kaybettikten sonra adaya döndüğümüzde tartışma oldu. Saygının olmadığı şekilde, "sinsi sinsi planlar yapıyorsun" dedi Adem bana. Benim yaptığım birşey yoktu zaten dokunulmazlığı kazanan İlhan'dı. Napacağımız belliydi "delikanlıysan karşıma çıkacaksın potada" dedi. Bu yaşıma kadar ne delikanlılığımdan ne adamlığımdan ödün vermedim. Aslan gibi karşısına çıkmayı tercih ettim. İlhan'dan da rica ettim. Ben buradayım sonuna kadar gitmek için Survivor'a geldim. Kavga etmeye dövüşmeye gelmedim. Ben yarışmaya geldim amacım çok belli. Ama bugün ekmek kazandığım işime bile "sen anca dans edersin" denildi. Ben oradan ekmek kazanıyorum. Bu benim sanatım. Şarkı söyleyen adamım gerektiğinde dans eden adamım. Bu benim ekmeğim, ekmeğin ayıbı olmaz namussuzluk yapmadığın sürece. Ekmeğin ayıbı yoktur. Ben her zaman güvendim ve güveniyorum insanlara. Önce rabbimin taktidiri sonra bizi sevenlerin takdiridir. Hayatım boyunca evladımı hiç bir zaman reklam yapmadım bugün bana bununla ilgili de laf söylendi. Hep sabırlı olmaya çalışıyorum ama madem öyle benim evladımın kader arkadaşları var Türkiye'de 12,5 milyon engelli vatandaş var. Aileleriyle birlikte çarparsak bu 50 milyon demektir. Ben buradayım aslan gibi karşısındayım. Rabbim ne yazmışsa o olur. Burada kalacağım ve sonuna kadar savaş vereceğim."

7 Mart Survivor Kim Elendi?
SABRİYE NELER SÖYLEDİ?

"Çok stresliyim. Her hafta bunu yaşamaktan bıktım, yoruldum. Oyunlara konsantre olacağım derken dokunulmazlık oyunu kaybediyoruz bu sefer adım potaya girecek onun stresine başlıyorum. Bu beni çok etkiliyor. Benim için savaş daha yeni başladı. Ada şartları ne kadar zor olsa da kalmak istiyorum. Sonuna kadar da kalacağım. Kendime geldim, tokat gibi oldu bunlar bana. Adem kardeşimi burada yalnız bırakıp gitmek istemiyorum. Sevenlerimin desteğini bekliyorum, güveniyorum hepsine."

7 Mart Survivor Kim Elendi?

ADEM NELER SÖYLEDİ?

Sözlerim biraz yine çarpıtılmış genelde sözlerim sakız gibi bir tarafa çekiliyor. "Erkekse delikanlı olan karşıma çıksın" tarzında söylemedim. Bu adadan benim gitmemi isteyen birisi varsa bunun için can atan birisi varsa dedim. Ben kaçak dövüşü seven bir insan değilim her zaman göğüs göğüse çarpıştım. Bir insanın ayağının altına muz kabuğu koyup kaydırmaya çalışmadım. Söylediğim kişi belli. Aramızda savaşta var. İnsanlar kör değil görüyor. Ben hayatım boyunca kendi doğrularımı savundum. Rabiimden başkasına kulluk etmedim. Konuşmalarım genel anlamdaydı. İsmimin potaya akıl hocalarından fikir alınarak yazılan adamım. Kulaklarımı tıkadım kendimi halkımıza teslim ettim. Halkım beni istemiyorsa ben çeker giderim. Ben burada kaldığım sürece savaşacağım. Benim savaşım bitmedi daha devam edecek inşallah.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...