2014 ÖSYS LYS Tercih Kılavuzu

2014 ÖSYS LYS Tercih Kılavuzu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Adaylar tercihlerini, internet üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklar.

Adaylar tercihlerini, internet üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklar. Başvuru merkezlerinden tercih işlemi yapılmayacak. Üniversite adayları, tercihlerini yaparken, ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilecekleri 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Klavuzu'ndan yararlanabilecek. Adayların, tercih işlemlerine başlamadan önce bu klavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.


2014 ÖSYS LYS KONTENJAN TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

2014 ÖSYS LYS TERCİH SIRALAMASI YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Adaylar tercihlerini, kılavuzda yer alan kurallara göre, nbsp;https://ais.osym.gov.tr nbsp;internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacak. nbsp;Başvuru merkezlerinden tercih işlemi yapılmayacak. nbsp;ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak. nbsp;Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler, işleme alınacak. nbsp;İşlemler, 17 Temmuz saat 23.59'da sona erecek. nbsp;Tercih süresi uzatılmayacak.

2014 LYS TERCİH ROBOTU / TERCİH İÇİN TIKLAYIN

ÜNİVERSİTE TABAN VE TAVAN PUANLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

2014 LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI SAYISAL BİLGİLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...