2 cinnet 4 kurban

2 cinnet 4 kurban

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Denizci astsubay, kumar için arsalarını satan babasını diz çöktürüp 5 kurşunla infaz etti. Son kurşunuda kendi kafasına sıktı.

İzmir'de görevli deniz Astsubay Bülent Aydınöz (37) yıllık izni için memleketi Bartın'a geldi. Kent merkezinde yaşayan hasta annesiyle ilgilendikten sonra, gece köyde oturan babası Recep Aydınöz'ün yanına giden astsubay, iddiaya göre çocukluğunda kendisine şiddet uygulayan ve geçtiğimiz günlerde de kumar borçları sebebiyle arsalarını satan babasıyla tartıştı. Babasını diz çöktürüp 5 kurşunla 'infaz eden' Adınöz aynı silahla intihar etti. Aydınöz'ün, annesine ve kardeşine yazdığı mektupta, "Bunu yapmazsam babam yine aynı şeyleri yapacak. Size eziyet etmeye devam edecek. Bu şerefsizi öldürmeden size rahat yok" diye yazdı. Astsubayın mektubunda alacaklarını ve borçlarını da listelediği öğrenildi.Çevik Kuvvet'te görevli genç polis, evde tartıştığı 2.5 aylık hamile eşini silahla vurarak öldürdü. Sonra da kendi canına kıydı.
İstanbul'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru Mehmet Temiz, Halkalı'daki polis lojmanlarında eşi E.T. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Mehmet Temiz, beylik tabancasıyla eşini başından vurdu. Genç polis daha sonra silahı kendi kafasına çevirerek tetiğe bastı. Silah sesini duyan bina sakinleri durumu polise bildirdi. Saldırı ihtimaline karşı çevrede güvenlik tedbirleri alan polisler, binaya giriş ve çıkışları kapattı. Daireye giren ekipler, meslektaşlarını ve eşini yerde kanlar içinde buldu. Sağlık ekipleri genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. E.T.'nin 2.5 aylık hamile olduğu ifade edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...