Zelenskiy'e suikast girişimi iddiası: 1 haftada 3 kez öldürmek istediler

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Zelenskiy'e suikast girişimi iddiası: 1 haftada 3 kez öldürmek istediler

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal girişiminde çatışmalar devam ediyor. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin geçen hafta en az üç suikast girimişinden kurtulduğu açıklandı.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal girişimi günlerdir sürerken bölgeden çok sayıda çatışma ve ölü haberleri geliyor. Ukrayna’da sivillerin birçoğunun ülkesini terk etmek zorunda kaldı.

Zelenskiy'e suikast girişimi iddiası: 1 haftada 3 kez öldürmek istedilerUkrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin geçen hafta en az üç suikast girimişinden kurtulduğu açıklandı.

The Times gazetesinin haberine göre, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin geçtiğimiz hafta en az üç suikast girişiminden sağ olarak kurtulduğu bildirildi.

Zelenskiy’e karşı iki suikast girişiminin paralı askerlerden oluşan Wagner Grubu tarafından düzenlendiği belirtildi ve cumartesi günü Kiev’de Çeçen suikastçıların saldırı girişiminden kurtulduğu belirtildi.

Habere göre, suikast girişimi Rusya’da bulunan savaş karşıtı istihbarat yetkililerinin verdiği bilgi sayesinde önlendi.

The Times’a konuşan diplomatik bir kaynak, Ukrayna liderinin öldürülmesinin savaşın gidişatı üzerinde büyük etki oluşturucağını kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...