Zelenskiy'den müzakere açıklaması: Başka seçeneğimiz yok

Düzenleyen:
Zelenskiy'den müzakere açıklaması: Başka seçeneğimiz yok

DÜNYA Haberleri

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Putin ile aramızda bir toplantı olmayabilir. Müzakere mevcut koşullarda zor ama başka seçeneğimiz yok" dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya Devlet Başkanı Putin ile müzakerelere ilişkin açıklama yaptı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Putin ile görüşme ihtimali olup olmadığına ilişkin açıklamasında "Putin ile aramızda bir toplantı olmayabilir. Müzakere mevcut koşullarda zor ama başka seçeneğimiz yok." dedi.

Zelenskiy, "Sorun müzakere olup olmaması değil, müzakere masasında ne kadar güçlü olduğunuz." ifadelerini kullandı.

Ukrayna'daki muhtemel savaş suçlarını inceleyeceklerini belirten Zelenskiy, bu konuda başka ülkelerle de görüşeceklerini söyledi.

BUÇA’DAKİ ÖLÜMLERE İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI

Buça sokaklarında yüzlerce cansız bedenin bulunması hakkında konuşan Zelenskiy, "Buça'daki ölümler gösterdi ki, "Denazifikasyon" terimi Ukrayna'dan daha çok Rusya için geçerli." dedi.

Zelenskiy, Donbas'a ilişkin, "Ukrayna ve Rusya tüm noktalarda aynı anda anlaşamayacak ancak bunun üzerinde çalışmalıyız." açıklamasında bulundu.



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...