Zelenskiy işgalin 500. gününde Yılan Adası'nda

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Zelenskiy işgalin 500. gününde Yılan Adası'nda
DÜNYA Haberleri

İşgalin 500. gününde Yılan Adasını ziyaret eden Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Ukraynalı kahramanlara saygı duruşunda bulundu ve Ruslara karşı mücadele eden herkese şükranlarını iletti. Zelenskiy sosyal medya hesabından ziyaretinin görüntülerini yayınladı.

Yılan (Zmiinyi) Adası'nı ziyaret eden Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelenskiy, Ukraynalı kahramanlara saygı duruşunda bulundu ve son 500 gündür Rus saldırganlığına karşı mücadele eden herkese şükranlarını iletti.

Zelenskiy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"Bugün Yılan Adası'ndayız, tüm Ukrayna gibi işgalciler tarafından asla fethedilemeyecek olan Yılan Adamız. Çünkü biz cesurların ülkesiyiz. 

"TÜM SAVAŞÇILARI ONURLANDIRDIK"

"Bugün Ukraynalı kahramanlarımızı, bu ada için savaşan, onu özgürleştiren tüm savaşçıları onurlandırdık. Burası Karadeniz'in ortasında küçük bir toprak parçası olsa da, Ukrayna'nın topraklarının her bir parçasını yeniden kazanacağının büyük bir kanıtıdır!

"Buradan, bu yerden, bu 500 gün için savaşçılarımızın her birine teşekkür etmek istiyorum! Silahlı Kuvvetlerimize, istihbaratımıza, sınır muhafızlarımıza, Ulusal Muhafızlarımıza, Ukrayna Güvenlik Servisi'ne, Ulusal Polisimize, işaretçilerimize, halkımıza. Ukrayna için savaşan herkese teşekkür ederim."

Ukrayna Devlet Başkanı son olarak "Kesinlikle kazanacağız" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...