Zelenski, derhal ateşkes yapılması çağrısında bulundu

Düzenleyen:
Zelenski, derhal ateşkes yapılması çağrısında bulundu

DÜNYA Haberleri

Ukrayna Devlet Başkanı Vlodimir Zelenski, derhal ateşkes yapılması çağrısında bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy derhal ateşkes çağrısında bulundu. Rusya-Ukrayna gerilimi tırmanırken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy gerginliğin azaltılması yönünde çağrıda bulundu.

Zelenskiy, Ukrayna’nın barış sürecinin yanında olduğunu söyledi. Derhal ateşkes yapılması çağrısında bulundu.
 

DONETSK'TE PATLAMA SESİ 

Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk kentinde patlama sesi duyuldu. Reuters'ın haberine göre Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk kentine birkaç kez patlama meydana gelmişti.

Olaya tanık olan bir kişi Reuters'a verdiği bilgide, kentte birçok kez patlama sesi duyulduğunu söyledi. Diğer yandan yetkililer bölge halkını uyardı. Patlamanın kaynağı ise henüz bilinmiyor.

''RUSYA HER AN SALDIRABİLİR''

Öte yanda Beyaz Saray da Rusya'nın Ukrayna'ya her an saldırı gerçekleştrebileceği iddia edilmişti. ABD Başkanı Joe Biden'ın, Ukrayna-Rusya krizine ilişkin bilgilendirildiği, son durumu görüşmek için ulusal güvenlik konseyini toplayacağı belirtildi.

Yazılı açıklamada, "Başkan Biden, Ukrayna'da gelişen durumu izlemeye devam ediyor ve sahadaki olaylar hakkında ulusal güvenlik ekibi tarafından düzenli olarak bilgilendiriliyor. (Ulusal güvenlik ekibi) Rusya'nın her an Ukrayna'ya saldırabileceğini teyit etti" ifadelerine yer verilmişti.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...