Zehir tacirlerine darbe! Tekerlekli sandalyeden 8,4 kilogram kokain çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Narkotik köpeği Cosmo’nun dikkati zehir tacirlerine geçit vermedi. İtalya'nın Milano-Malpensa Havalimanındaki bir yolcunun tekerlekli sandalyesinden 8,4 kilogramdan fazla kokain ele geçirildi.

Engelli bir yolcu İtalya'nın Milano-Malpensa Havalimanındaki çıkış kapısına doğru yöneldiği sırada narkotik köpeği Cosmo’nun radarına takıldı.

İtalya Mali Polisi köpeğin dikkati ve ısrarları sonrasında tekerlekli sandalyeyi inceleme altına aldı.

İhlas Haber Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre, 8,4 kilogram saf kokain, ağırlığından şüphelenilen ve sökülen tekerleklerde ambalaj kağıtlarına sarılı halde bulundu.

Uyuşturucu kuryesi ve ABD vatandaşı olduğu belirtilen yolcu tutuklandı.

Zehir tacirlerine darbe! Tekerlekli sandalyeden 8,4 kilogram kokain çıktı

İTALYAN MAFYA ÖRGÜTÜ NDRANGHETA’YA BÜYÜK DARBE

Avrupa Polis Teşkilatı (Europol), Belçika, Almanya, İtalya, Fransa, Portekiz, Slovenya, İspanya, Romanya, Brezilya ve Panama'daki kolluk kuvvetleri ile ortak yürütülen operasyon kapsamında İtalyan mafyası örgütü Ndrangheta üyesi 132 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Dünyanın en güçlü suç şebekelerinden biri olan Ndrangheta’ya yönelik operasyonda, kolluk kuvvetlerinin çok sayıda adrese baskın düzenlerken, operasyona 2 bin 770 personel katıldı.

Ndrangheta vergi kaçakçılığından, silah kaçakçılığından, kara para aklamadan, rüşvetten, şiddet olaylarından ve Avrupa'nın kokain ticaretinin çoğundan sorumlu olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...