Yutarak elmas yüzüğü çalmaya kalktı

Yutarak elmas yüzüğü çalmaya kalktı

DÜNYA Haberleri

ABD'de akıl almaz bir hırsızlık yaşandı. Utah eyaletinde Salt Lake City'de Macy's mücevher mağazasına giren Angela Winters Hardman isimli kadın, yüzüğü yutarak çalmaya çalıştı.

ABD'de akıl almaz bir hırsızlık yaşandı. Utah eyaletinde Salt Lake City'de Macy's mücevher mağazasına giren Angela Winters Hardman isimli kadın, bazı yüzükleri denedi.

Polisin bildirdiğine göre, mayıs ayında 4 bin dolarlık bir elmas yüzüğü deneyen Hardman, yüzüğün parmağından çıkmadığını söyledi ve yüzüğü çıkarmak için tezgahtarlardan bir losyon istedi. Kadın, daha sonra yüzüğün sahtesini tezgahtara verdi. Mağaza görevlilerinin yüzüğün sahte olduğunu belirlemeleri üzerine güvenlik kameraları kayıtları incelendi ve kadının yüzüğü yuttuğu görüldü. Kadın daha sonra polise yüzüğü yuttuğunu itiraf etti. Polis yetkilisi Jon Arnold, yüzüğün "doğal sindirim sürecinden" geçtiğini ve sindirim sistemindeki birkaç günün akabinde kadının yüzüğü 600 dolar karşılığı birine rehin bıraktığını söyledi.

Kadın ağır hırsızlık ile suçlanırken yargılama devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...