Yunanistan'da zincirleme kaza: 5 ölü!

Yunanistan'da zincirleme kaza: 5 ölü!

DÜNYA Haberleri

Yunanistan'nın Egnatia Otobanında Pazar günü meydana gelen zincirleme trafik kazası sonrası çekilen görüntüler ortaya çıktı.

Yunanistan'da Egnatia Otobanının Veria bölümünde meydana gelen zincirleme trafik kazası sonrası 5 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaralandı.


Kazaya sebebiyet vererek 30 aracın birbirine girmesine yol açan kamyonetin Romanya uyruklu şoförü ihmal nedeniyle adam öldürme suçlamasıyla Veria Savcılığı'na sevk edildi.


Polisin verdiği bilgilere göre kazaya sebebiyet veren şoför, kamyonun frenlerindeki sorunun kazaya yol açtığını ve aracı zamanında durduramadığını ileri sürdü. Polise göre bahse konu kamyonda 19 ton yük bulunuyordu. Kamyon şoförü ile birlikte Egnatia Otobanı'nda yol bakım çalışmalarını üstlenen firmanın sorumlusu da ifade verecek.


Pazar sabahı 10:20 sularında meydana gelen kazada Romanya plakalı kamyon kontrolden çıkarak Egnatia otobanında yol bakım çalışmaları nedeniyle hareketsiz halde duran otomobillere çarptı. 30'dan fazla aracın karıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybederken nbsp;30 kişi ise yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Hayatını kaybedenlerden 53 yaşında iki kadın ve 42 yaşında bir erkek Yunan vatandaş ile bir Bulgar vatandaşı bulunurken, Selanik'te hastaneye sevk edilen yaralılardan birinin de gece saatlerinde hayatını kaybedenler arasına katıldığı bildirildi.


Kaynak: azınlıkca.net


Yunanistan'da zincirleme kaza: 5 ölü!Yunanistan'da zincirleme kaza: 5 ölü!
Yunanistan'da zincirleme kaza: 5 ölü!Yunanistan'da zincirleme kaza: 5 ölü!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...