YPG'den Kobani açıklaması

YPG'den Kobani açıklaması

DÜNYA Haberleri

ABD Koalisyon güçlerinin yanlışlıkla YPG'yi vurdu iddialarına cevap geldi.

YPG Komutanı Berxwedan, Kobani'de yaşanan son gelişmeler üzerine flaş açıklamalarda bulundu.
nbsp;
İşte o açıklamalar:
Bir aylık direnişten sonra artık adım adım zafere doğru hamle başlatmış bulunuyoruz. Bir haftadır Kobani IŞİD'e mezar oldu. Kobani'nin her evinde, sokaklarında IŞİD çetelerinin cesedi var. Her üç cephede büyük bir ilerleme kaydettik. Onları öldürmediğimiz ve silahlarına el koymadığımız gün yoktur.
DİRENİŞ VE ZAFER KENTİDİR
Kobani direniş ve zafer kentidir. Kim ne diyorsa desin, bizim için önemli değil, gelip Kobani'de gerçeği görsünler.. Kobani'nin düşmesi bir hayaldir ve bu hayal asla gerçekleşmeyecektir.. Biz, hiç kimseden silah yardımı almadan, kendi öz gücü ve irademizle savaşıyoruz..
"HABERLER DOĞRU DEĞİL"
nbsp;YPG mevzilerini yanlışlıkla vurduğuna dair bazı basın organlarında çıkan haberler doğru değil.. Ağır silahları ve savaş güçleri kırılmış durumda. Şu an Kobani'nin her üç cephesinde temizlik operasyonu başlatıldı.

MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...