Yok böyle bir vahşet: Eşi ve 2 yaşındaki kızını kobra yılanıyla öldürdü, karşılarına geçip film seyreder gibi seyretti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yok böyle bir vahşet: Eşi ve 2 yaşındaki kızını kobra yılanıyla öldürdü, karşılarına geçip film seyreder gibi seyretti

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hindistan korkunç bir olayla gündeme geldi. 25 yaşındaki bir kişi, satın aldığı kobra yılanı, uyudukları sırada eşi ve çocuğunun odasına saldı. Yılanın ısırdığı talihsiz kadın ve çocuğu olay yerinde ölürken cani şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Devasa yılanlarıyla meşhur Güney Asya ülkesi dehşete düşüren bir haberle sarsıldı. Ganjam şehrinde gözü dönmüş Ganesh Patra adlı bir kişi, eşi ve küçük çocuğunun uyudukları sırada yatak odasına kobra yılanı bıraktı. Yılanın soktuğu anne ve kızı öldü. 25 yaşındaki katil zanlısı ise yerel kolluk kuvvetleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

ÖLÜMLERİNİ İZLEDİ

Öte yandan yerel polis, akıllara durgunluk veren olay hakkında bir açıklamada bulundu. Polis, 25 yaşındaki Patra'nın kentteki bir yılan satıcısından büyük bir kobra yılan aldığını ve daha sonra yılanı eşi ve kızının yattığı yatak odasına bıraktığını bildirdi. Dev yılan, talihsiz anne ve kızını ısırarak zehriyle öldürdü. Cani baba ise eşi ve kızının ölmesini film seyreder gibi seyretti.

Yok böyle bir vahşet: Eşi ve 2 yaşındaki kızını kobra yılanıyla öldürdü, karşılarına geçip film seyreder gibi seyretti

KADININ AİLESİ ORTAYA ÇIKARDI

Akıl almaz cinayet, ölen kadının ailesi tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Kızlarına ulaşamayan aile eve geldiklerin korkunç manzarayla karşılaştı. Derhal çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan anne ve kızın saatler önce hayatlarını kaybettiği belirtildi.

YILAN ISIRIĞI YÜZÜNDEN ÖLDÜKLERİ TESPİT EDİLDİ

Öte yandan daha sonra yapılan otopside anne ve kızının yılan ısırığı sonucu öldükleri tespit edildi.

UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALDIĞI ÖĞRENİLDİ

Son olarak işlediği barbarca cinayet nedeniyle ülkenin gündemi oturan Patra'nın, 2020 yılında evlendiği eşi ile sürekli sorunlar yaşadığı, eşinin şikayeti üzerine bir süre evden uzaklaştırılma cezası aldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...