Yine Meksika yine toplu mezar: Boş bir arsada çok sayıda ceset bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yine Meksika yine toplu mezar: Boş bir arsada çok sayıda ceset bulundu

DÜNYA Haberleri

Toplu mezarların sıklıkla karşılaşıldığı Meksika'da bir toplu mezar daha bulundu. Sonora eyaletinde boş bir arsada yaşları 16 ve 20 arasında değişen, elleri kelepçeli şekilde olan 5 ceset bulundu. Cesetlerin çete hesaplaşması ile ilgili tahmin ediliyor.

Toplu mezarların en sık görüldüğü ülkelerden biri olan Meksika'da bir toplu mezar daha bulundu. Çete hesaplaşması nedeniyle öldürüldükleri düşünülen kişilerin cesetleri boş bir arsada bulundu. Meksika basınında çıkan habere göre, eyalete bağlı Ciudad Obregon kentindeki boş bir arsada cesetler bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cesetlerin 16 ila 20 yaşlarında 5 gence ait olduğunu belirledi.

ELLERİ KELEPÇELİ ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLMÜŞLER

Yapılan incelemeler sonucunda bu kişilerin elleri kelepçelendikten sonra silahla öldürüldüğü ortaya çıktı. Cansız bedenler, kimlik tespiti yapılmak üzere, Adli Tıp Servisine götürüldü. Çete hesaplaşmasından kaynaklandığı düşünülen olaya ilişkin Eyalet Başsavcılığı soruşturma başlattı.(AA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...