Yavru fil ağırlığındaki köpek kendisini sahiplenecek aile arıyor

Düzenleyen:
Yavru fil ağırlığındaki köpek kendisini sahiplenecek aile arıyor

DÜNYA Haberleri

İngiltere’de Dogs Trust Canterbury isimli hayvan barınağı, 100 kiloluk dev köpeği sahiplenecek “koca yürekli” birini arıyor. Mastiff cinsi köpek, yeni doğan bir fil ağırlığında.

Barınak yöneticisi Harriet Blaskett, Galahad’ın şimdiye kadar gördüğü en büyük köpek olduğunu ifade etti. Bu köpek ırkı, dev cüsseleriyle tanınıyor. Guinness Rekorlar Kitabı’nda en ağır köpek rekoru da 142 kiloyla yine bu cinsten Zorba’ya ait. Köpeğin çiçeklere ve çitlere zarar verdiği, oyuncakları kemirdiği, yürürken bir şeyleri devirdiği itirafında bulunan Blaskett, Galahad’ın tek başına bir kanepede uzanmaktan ve bahçede dolaşmaktan çok hoşlandığını söylüyor. Eski zamanlarda arenalarda aslanlarla dövüştürülen bu köpekler, bekçi köpeği olarak kullanılmalarına rağmen çocuklarla çok iyi geçiniyor, fazla havlamıyor ve saldırmaktan ziyade savunmaya odaklılar.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...