Yarım saatte iki deprem! 5.3 ve 6.3 ile sarsıldılar, yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yarım saatte iki deprem! 5.3 ve 6.3 ile sarsıldılar, yaralılar var

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Güney Asya ülkesi Nepal'de 26 dakika içerisinde 5.3 ve 6.3 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlerin ardından toprak kayması nedeniyle bir otoyol kapanırken, sarsıntılar Hindistan'da da hissedildi.

Nepal'in kuzeybatısındaki Hindistan sınırına yakın olan Bajhang bölgesinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana gedi. Yerel saatle 14.40'ta meydana gelen depremin ardından bölge, 26 dakika sonra saat 15.06'da 6.3 büyüklüğündeki ikinci bir depremle sarsıldı.

OTOYOL KAPANDI, 11 KİŞİ YARALANDI

Bajhang Bölge Yöneticisi Narayan Pandey deprem nedeniyle çok sayıda evin hasar gördüğünü ancak herhangi bir can kaybı yaşanmadığını açıkladı. Polis ise 11 kişinin yaralanarak hastanede tedavi altına alındığını aktardı.

Depremin meydana geldiği dağlık bölgede tek ya da 2 katlı evlerin bulunması ise olası bir faciayı önledi.

İçişleri Bakanlığı yetkilileri, depremlerin ardından meydana gelen toprak kayması nedeniyle bir otoyolun kapandığını duyurdu. Sarsıntılar Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de de hissedildi.

Yarım saatte iki deprem! 5.3 ve 6.3 ile sarsıldılar, yaralılar var

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...