Yardım için değil sefie için koştular

Yardım için değil sefie için koştular

DÜNYA Haberleri

Avustralya'nın Sidney kentinde iki saldırgan bir kafede en az 10 kişiyi rehin aldı.

Rehinelerin hayatının tehlikede olduğu olduğu kafe önünde selfie çekerek bunu sosyal paylaşım sitelerinde paylaşanlara tepki yağdı.Avustralya'nın Sidney kentinde iki silahlı saldırgan bir kafedebulunanları rehin aldı. Avustralya güvenlik güçleri ile saldırganlar arasındakirehine pazarlığı devam ediyor.Rehine olayının yaşandığı kafenin önüne gelen vecep telefonlarıyla selfie çeken bazı meraklılar, söz konusu selfieleriniInstagram ve Twitter hesaplarından paylaştı. nbsp; nbsp;

Kafenin içerisinde can pazarı yaşanırken, bazı meraklılarınselfielerini sosyal medyada paylaşmasına tepki yağdı. Söz konusu selfielerinaltına, "Korkunç, bunlarda hiç duygu yok mu? İnsanlar içeride rehinbeklerken, bunların yaptığı tek şey selfielerini paylaşmak" gibi mesajlaryazıldı. nbsp; nbsp; nbsp; Bazı meraklılar ise,selfielerine özgünlük kazandırmak adına, cep telefonlarıyla fotoğraflarınıçekerken televizyon kameralarının da arkada görünmesine özen gösterdi. Avustralya'nınSidney kentinde silahlı iki saldırgan bir kafede yaklaşık 10 kişiyi rehintutuyor. 7 rehine kafeden çıkmayı başardı. Avustralya polisi ise, saldırganlarıeylemi sonlandırması için ikna etmeye çalışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...