Yakaladığı balık hem balıkçıyı hem de görenleri şoke etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Yakaladığı balık hem balıkçıyı hem de görenleri şoke etti

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Rusya'da hayatını ilginç balıkları yakalayarak geçiren Rus balıkçı, tuttuğu her balıkla biraz daha şaşırtıyor. Son tuttuğu balığı sosyal medya hesabından paylaşana balıkçı, yarı saydam balıkla görenleri şoke etti.

Rusya’da deniz diplerinde balık avlayan Roman Fedortsov, yakaladığı tuhaf görünümlü balıkla şoke oldu. Kendisini bilinmedik deniz canlılarını yakalamaya adadığını belirten Fedortsov’un hayatının büyük bölümü denizde geçiyor. Rus balıkçı, yakaladığı garip balıkların fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor.

YARI SAYDAM BALIK GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Instagram’da 649.000 takipçisi olan Fedortsov’un son paylaşımı, ülkenin kuzeybatısındaki Murmansk’ta yakaladığı olağandışı yüzgeçleri, korkunç bir gözü ve pürüzlü bir kuyruğu olan neredeyse yarı saydam balık oldu. Balıkçının “Frankenstein'ın balığı” olarak nitelendirdiği paylaşım 5.000den fazla kişi tarafından beğenildi, binlerce kişi balığın tuhaflığı ve türüne dair yorumlarda bulundu. Takipçiler sürekli, “Acaba bu sefer ne paylaşacak?” diye merak içinde beklerken Fedortsov da her paylaşımıyla onları biraz daha şaşırtıyor.

Yakaladığı balık hem balıkçıyı hem de görenleri şoke etti

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...