Venezuela'da kaybolan İtalyan modacı 6 ay sonra bulundu

/ Kaynak: AA
Venezuela'da kaybolan İtalyan modacı 6 ay sonra bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

Ünlü İtalyan modacı Vittorio Missoni ile eşini taşıyan ve Venezuela'nın batısında 6 ay önce kaybolan uçağın enkazının bulunduğu bildirildi.

Ünlü İtalyan modacı Vittorio Missoni ile eşini taşıyan nbsp;ve Venezuela'nın batısında 6 ay önce kaybolan uçağın enkazının bulunduğu nbsp;bildirildi. nbsp;İçişleri ve Adalet Bakanlığı Sözcüsü Jorge Galindo, sosyal paylaşım nbsp;sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, 4 Ocak'ta kaybolan BN-2 Islander tipi çift nbsp;motorlu uçağın enkazının deniz dibinde bulunduğunu belirtti. nbsp;Ünlü Missoni Moda Evi'nin 58 yaşındaki yöneticisi Missoni ile eşi nbsp;Maurizia Castiglioni'nin yanı sıra çiftin 2 İtalyan arkadaşını taşıyan uçak, Los nbsp;Roques Adası'ndan kalkış yaptıktan kısa süre sonra radar ekranlarından nbsp;kaybolmuştu. nbsp;Uçağın bulunması için aylar süren arama çalışmaları yapılmıştı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...