Maduro'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler: Video klip paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Göreve Başlama Töreni'ni ve Türkiye'den görüntüler paylaştı. Maduro'nun Erdoğan hakkındaki övgü dolu sözleri dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz Cumartesi günü mazbatasını alıp yemin ederek göreve başladı. Cumartesi günü ise çok sayıda dünya liderinin katılımı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan için göreve başlama töreni düzenlendi. Törene katılanlar arasında Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro da vardı. 

Törenin ardından ülkesine dönen Maduro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir paylaşım daha yaptı. Maduro,  Twitter hesabından paylaştığı klipte, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törene, Ankara ve İstanbul'dan görüntülere yer verdi.

"TÜRKİYE REFAH YOLUNDADIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tören sırasında Devlet Başkanı Maduro'ya teşekkür ettiği cümleleri klipte gösteren Maduro, "Venezuela ve Türkiye, hakların refahı ve ikili ilişkilerin daha da derinleştirilmesi için birlik içinde hareket ediyor. Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı döneminin yeni aşaması çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti refah yolundadır. Bağlılık, Egemenlik ve Demokrasi!" ifadelerini kullandı.

"MİTİNG GÖRÜNTÜLERİ YER ALDI"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi girişinde eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılandığı görüntüleri takipçileriyle paylaşan Maduro, ayrıca Erdoğan'ın miting görüntülerini ve halkın sevinç anlarını klipte gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...