Üst üste iki kez ikiz doğum yapan en genç anne!

Üst üste iki kez ikiz doğum yapan en genç anne!

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de bir kadın art arda iki kez ikiz doğum yaptı.

Annie Gladstone isimli kadın 21 yaşında ikinci ikiz doğum yaparken bunun nbsp;700.000'de bir ihtimal olduğu açıklandı.
Hampshire'da dört sene önce biri kız biri erkek iki çocuğu olan kadının 10 Eylül'de yine sağlıklı ikiz kız çocuğu dünyaya geldi. 21 yaşındaki kadın, bu konuda İngiltere'deki en genç anne oldu.
Gladstone ve Rich Porter çiftinin tüm çocukları normal doğumla dünyaya geldi. İki tarafın aile geçmişinde ikiz doğumların pek görülmemesi de başka bir ilginç nokta.
Şimdi çift, çocukları için haftada 140 çocuk bezi kullanıyor. Gladstone, hamileliği sırasında yine ikiz çocuğunun olacağını öğrendiğinde şok olduğunu ama şimdi bunları dünyalara değişmeyeceğini söyledi.


Üst üste iki kez ikiz doğum yapan en genç anne!Üst üste iki kez ikiz doğum yapan en genç anne!Üst üste iki kez ikiz doğum yapan en genç anne!Üst üste iki kez ikiz doğum yapan en genç anne!Üst üste iki kez ikiz doğum yapan en genç anne!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...