Ünlü oyuncunun kabus anları! Kapıya dayanan eli bıçaklı eski şef dehşet saçtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ünlü oyuncunun kabus anları! Kapıya dayanan eli bıçaklı eski şef dehşet saçtı

DÜNYA Haberleri

Oynadığı Sherlock Holmes ve Stephen Strange karakterleriyle tüm dünyada üne kavuşan oyuncu Benedict Cumberbatch ve ailesi bıçaklı saldırı korkusuyla sarsıldı. Daha önceden Cumberbatch’in Londra’daki evinde aşçı olarak çalışan Jack Bissel elindeki balık bıçağıyla kapıya dayandı. Cumberbatch, eşi ve üç küçük çocuğu büyük korku yaşadı.

Benedict Cumberbatch ve ailesi, lüks bir otelde çalışan eski bir şefin yıldızın evine şiddetli bir bıçaklı saldırı başlatmasıyla hayatlarından endişe duymaya başladı.

35 yaşındaki Jack Bissell, aktörün İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyindeki 3,5 milyon sterlinlik evinin ön bahçesinin demir kapısından içeri girdi, dahili telefonu duvardan söktü ve bir dizi korkunç tehditte bulundu.

Daily Mail tarafından aktarılan bilgiye göre Bissell, "Buraya taşındığını biliyorum, umarım evin yanar" diye bağırdı.

SALDIRGAN ÖNCE TÜKÜRDÜ SONRA BIÇAK ÇEKTİ

46 yaşındaki Cumberbatch, 45 yaşındaki karısı Sophie Hunter ve üç küçük çocuğunun o sırada evde olduğu ve Bissell'in küfürler eşliğinde bağırdığını duydukları aktarıldı.

Eski şef daha sonra ailenin bitkilerinden birini çıkardı ve bahçe duvarına fırlattı, dahili telefona tükürdü ve bir balık bıçağı kullanarak gevşetti.

Bissell olay yerinden kaçtı, ancak polisin dahili telefonda DNA'sını bulması üzerine yakalandı.

Bissel’e Cumberbatch'in ailesine ve yaşadıkları bölgeye yaklaşmaması için uzaklaştırma kararı çıkarılırken 310 dolar da para cezası verildi.

Kaynak: Daily Mail

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...