Ünlü futbolcu Joelinton’a karantinada kuaföre gitmekten soruşturma

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Ünlü futbolcu Joelinton’a karantinada kuaföre gitmekten soruşturma

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

İngiltere’de Newcastle United futbol takımının yıldızı Joelinton’un (24), kuaförde çektirdiği fotoğraftan dolayı başı dertte. Northumbria polisi ve Newcastle Şehir Konseyi tarafından hakkında ayrı ayrı soruşturma başlatılan ünlü futbolcu, polise ifade verecek.

İngiltere’de Newcastle United futbol takımının yıldızı Joelinton’un (24), kuaförde çektirdiği fotoğraftan dolayı başı dertte. Traştan sonra ünlü stilist Tom Baxter’la birlikte çekilmiş fotoğrafını Instagram’da 110.000 takipçisiyle paylaşan Joelinton, kısa süre sonra fotoğrafı sildi ama karantinayı delmekten hakkında soruşturma başlatılmasından kurtulamadı. Northumbria polisi ve Newcastle Şehir Konseyi tarafından hakkında ayrı ayrı soruşturma başlatılan ünlü futbolcu, polise ifade verecek. Newcastle United da olayla ilgili iç soruşturma başlattı. Baxter ise tepkiler üzerine “Cezam neyse çekerim” açıklamasını yaptı. Salgın sebebiyle üçüncü karantina döneminin yaşandığı İngiltere’de berber ve kuaförler ocak ayından beri kapalı.

Ünlü futbolcu Joelinton’a karantinada kuaföre gitmekten soruşturma

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...