Ünlü Fransız model müslüman oldu: İlk işi Kabe'yi ziyaret etmek oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Fransa'da ünlü model ve reality show yıldızı olan Marine el Himer aldığı kararla çok konuşuldu. Ünlü model, İslamiyet'e ge.çti ve müslüman olduğunu açıkladı. Himer'in üvey babasının yanında büyüdüğü ve bu nedenle gerçek babası, hatta kökenleri hakkında uzun uzun yaptığı araştırmalar sürede İslamiyet'e geçme fikrini edindiği öğrenildi.

Fransız model ve reality show yıldızı olan Marine el Himer, İslamiyet'e geçti ve bu konu ülkede en çok konuşulan konular arasına girdi. El Himer, resmi Instagram hesabından, tesettürlü şekilde Kabe'yi tavaf ettiği görsellerle bir camide kelime-i şehadet getirdiğine ilişkin video paylaştı.

'HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİ'

Paylaşımının altında "Bu anlar hayatımın en güzel günlerini gösteriyor." ifadesini kullanan el Himer, aylar önce Müslüman olduğunu açıkladı. El Himer, çıktığı manevi yolculuğun kendisini daima Allah'a yöneltmesini umduğunu belirterek, bu süreçte kendisine destek olan hayranlarına teşekkürlerini iletti.

Ünlü Fransız model müslüman oldu: İlk işi Kabe'yi ziyaret etmek oldu

İLK AÇIKLAMA GELDİ

İslamiyete geçerek müslüman olan Marine el Himer ise camide müslüman olduğu anları 1.4 milyon takipçili sosyal medya hesabından paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

"Yalnız gitmen gereken yollar var. Arkadaş yok, aile yok, ortak yok. Sadece sen ve Allah. Bazılarınız biliyor ama birçoğu hala soruyu soruyor; ve bu konuda oldukça çekingen olmama rağmen, bunu hiçbir zaman resmi olarak açıklamadım: Birkaç ay önce Müslüman oldum.

Günlük hayatımı takip edenler bilir (sana hiçbir şey öğretemeyebilirim), ama kesin olan şu ki, bugün olduğu kadar samimi ve kişisel olan bu parçamı bugün ikinci bir aile gibi paylaşmanın önemi: SEN!

Bu bir ruh, kalp ve mantık seçimiydi, bana çok açık gelen ve özgürce ve gururla uyguladığım bir seçimdi. Bunu bilin ve mesajımın özü şudur: Her ne olursa olsun başka bir dine geçmekte utanılacak bir şey yoktur. Herkesin özgürce spor yapabilmesi temel bir haktır."

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...