Ukraynalılar Rus işgaline karşı hendek kazmaya başladı

Düzenleyen:
Ukraynalılar Rus işgaline karşı hendek kazmaya başladı

DÜNYA Haberleri

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali üzerine direnen halk, Rus ordusuna karşı hendek kazarak engel olmak istiyor.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 4. gününde. 64 sivilin öldürüldüğü işgalde birçok şehir bombalandı ve yerleşim yerleri yok edildi.Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy tüm zorluklara ve ana hedef olmaına rağmen Ukrayna'yı terketmedi ve diğer ülkelerden yardım takep etti.

Ukrayna ordusu gibi işgale kendi imkanlarıyla direnen Ukrayna halkı molotof yaparak Rus askerlerine atmış ve engel olmak istemişti. Savunma Bakanlığı'nın çağrısıyla silahlanarak Rus birliklere karşı mücadele eden vatandaşlar bu kez hendek kazarken görüntülendi.

Ukraynalılar Rus işgaline karşı hendek kazmaya başladıRus askerlerine engel olmak isteyen bir Ukrayna vatandaşı hendek kazarak ülkesini işgal eden Rus ordusuna engel olmak istiyor.

Rus ordusuna ait araçlara engel olması için çabalayan bir adam tek başına tek başına hendek kazarken görüntülendi. 

TUZAK YA DA SİPER OLABİLİR

Rus askerlerine tuzak maksadıyla yapıldığı düşünülen hendeğin aynı zamanda siper maksadıyla kullanılma ihtimali olduğu da belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...