Ukraynalı milletvekili ve gazeteci canlı yayında tekme tokat birbirine girdi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ukraynalı milletvekili ve gazeteci canlı yayında tekme tokat birbirine girdi!

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ukrayna ile Rusya arasındaki kriz devam ederken, Ukrayna televizyonlarında eşi benzeri görülmemiş bir olay meydana geldi. Bir televizyon programında Rus yanlısı milletvekili Nestor Şufriç ile Ukraynalı gazeteci Yuriy Butusov canlı yayında sözlü olarak tartışmaya girdi. Sözlü tartışma alevlenerek birden tekme tokatlı kavgaya dönüştü. O anlar ise canlı yayında naklen olarak verildi.

Rusya ile Ukrayna arasında savaş çanları çalmaya başladı. İki ülke arasındaki gerilim Ukrayna’da ekrana gelen tartışma programlarına da yansıdı. Ekranlara gelen “İfade Özgürlüğü” adlı siyasi programda Yuriy Butusov ile Yaşam İçin Muhalefet Platformu Partisi Milletvekili Nestor Şufriç arasında sözlü tartışma başladı. 

“ÜLKEYİ TERK EDECEKLER” 

Programda Butusov, milletvekili Şufriç’in Rusya yanlısı olduğu ve mensubu olduğu muhalefet partisinden bazı milletvekillerinin 16 Şubat’ta Rusya’nın saldırma ihtimali üzerine ülkeyi terk ederek kendilerini garantiye alma çabalarını "hainlik” olarak değerlendirdiği sözleri ortamı iyice gerdi. 

Ukraynalı milletvekili ve gazeteci canlı yayında tekme tokat birbirine girdi!Bir anda ayağa kalkarak milletvekili Şufriç’in yanına gelen Butusov, milletvekiline tokat attı.

STÜDYO BİR ANDA RİNGE DÖNDÜ 

Ayağa kalkarak bir anda milletvekili Şufriç’in yanına gelen Butusov, canlı yayında millet vekiline tokat attı. Milletvekili de aynı şekilde karşılık verince stüdyo bir anda ringe dönüştü. Şufriç ve Butusov yerde birbirlerine vururken, diğer konuklar ikili ayırmaya çalıştı. Kavganın ardından Şufriç, Butusov için “kız gibi kavga ediyor” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...