Ukraynalı askerlerin KİRPİ şaşkınlığı: Yerli zırhlının gücü hayran bıraktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Türkiye'nin geçtiğimiz yıl Ukrayna ordusuna teslim ettiği 50 adet mayına dayanıklı, pusu korumalı zırhlı aracı KİRPİ dayanıklılığıyla hayran bıraktı. Ukraynalı askerler, Rus ordusuna ait bir tankın saldırısına uğrayan KİRPİ'nin görüntülerini şaşkınlıkla paylaşırken, yerli zırhlı aracın görevine sorunsuz devam ettiği görüldü.

Personel taşıma görevlerinde BMC KİRPİ mayına karşı korumalı araçları aktif olarak kullanan 'Ukrayna Ordusu'nun yerli zırhlıya hayranlığı giderek artıyor.

Ukraynalı askerler, tanklardan ve tanksavarlardan isabet almasına rağmen yerli zırhlıların oldukça iyi durumda olduğunu belirtirken, savaş meydanından yeni görüntüler de gelmeye devam ediyor.

Son olarak Ukraynalı askerlerin paylaştığı bir KİRPİ videosunda, tansk saldırısına maruz kalan yerli zırhlısının ufak hasarlarla tek parçe ve çalışır durumda olduğu görüldü.

KİRPİ MKKA

Mayına karşı korumalı araç sınıfında elde ettiği başarılı koruma ile efsane haline gelen KİRPİ 4×4, hem yol tutuş hem de yolcu konforunda sınıfının lideri olmaya devam ediyor.

Monokok zırhlı kabin ve özel zırhlı pencereler, yangın söndürme sistemi, personel kompartmanı iklimlendirme sistemi, patlak gider, merkezi lastik şişirme sistemi, sis havanları ve kendini kurtarma vinci özelliklerine sahip KİRPİ 4×4; manuel taret ve otomatik silah istasyonu donanımları ile öne çıkıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...