Ukrayna'dan müzakere açıklaması: Yalanlarınızı savaş halindeki bir ülkede yaymayın

Düzenleyen:
Ukrayna'dan müzakere açıklaması: Yalanlarınızı savaş halindeki bir ülkede yaymayın

DÜNYA Haberleri

Rusya-Ukrayna müzakereleri devam ederken, söz konusu sürece ilişkin açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Podolyak, müzakerelerle ilgili ortaya atılan asılsız haberlere tepki gösterdi.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, sosyal medya hesabından Rusya-Ukrayna müzakerelerine ilişkin bilgi verdi. bu süreçle ilgili bazı asılsız haberleri ortaya çıkarmaya çalışıldığını belirterek, "Yalanlarınızı savaş halindeki bir ülkede yaymayın." sözleriyle sert çıktı.

"MÜZAKERELER ZOR, TARAFLARIN POZİSYONLARI FARKLI"

Podolyak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Rusya ile devam eden müzakerelere katılmayan bazı kişilerin (Ukrayna tarafından) bu süreçle ilgili bazı asılsız haberleri ortaya çıkarmaya çalıştıklarını belirterek, "Yalanlarınızı savaş halindeki bir ülkede yaymayın." ifadesine yer verdi.

Müzakerelere değinen Podolyak, "Müzakereler zor, tarafların pozisyonları farklı. Bizim için temel konular dokunulmazdır." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...