Ukrayna'da savaşın vahameti gözler önünde! Doktorlar ameliyatları telefon ışığında yapıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal girişimi 9 aydır devam ederken, Rus saldırılarında alt yapıyı hedef almaya devam ediyor. Ukrayna’da bir hastanede elektrik kesintisi nedeni ile doktorların telefon ışıkları ile ameliyatı yapması savaşın vahametini gözler önüne seriyor. 

Rusya’nın yapıyı hedef alan saldırıları nedeniyle Ukrayna’da siviller zor günler geçiriyor. Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ediyor. Rus ordusunun Ukrayna'daki kritik enerji altyapılarına yönelik son dönemlerde düzenlediği füze saldırıları nedeni ile elektrik kesintilerinin sürdüğü bölgelerde sağlık sektörü de olumsuz etkileniyor.

Ukrayna'da savaşın vahameti gözler önünde! Doktorlar ameliyatları telefon ışığında yapıyor

Ukrayna’da bir hastanede elektrik kesintisi nedeni ile doktorların telefon ışıkları ile ameliyatı yapması savaşın vahametini gözler önüne seriyor. 

Hastanelerin birçoğunda jeneratör sistemleri yeterli gelmediği veya arızalı olduğu için sağlık hizmetleri de aksıyor. Kesintiler esnasında ameliyatta olan Ukraynalı doktorlar, ameliyatlarına telefon ışıkları ile devam etmek zorunda kalıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...