- Yeni Kaledonya ayaklanmasında parmağımız yok!
3 saat 52 dakika önce

Azerbaycan'dan Fransa'ya Yeni Kaledonya tepkisi

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hacızade, "Fransa İçişleri Bakanı, Azerbaycan'ı Yeni Kaledonya'daki bağımsızlık yanlısı protestoları desteklemekle suçlamak yerine, ülkesinin başarısız denizaşırı politikalarına odaklanmalıdır." dedi.
 - Saldırının en net görüntüleri ortaya çıktı
3 saat 56 dakika önce

Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya düzenlenen silahlı saldırının en net görüntüleri

Dün uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve apar topar ameliyata alınan Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun durumu ciddiyetini korurken, saldırı anının en net görüntüleri ortaya çıktı.
 - Başbakan'dan iyi haber geldi!
5 saat 18 dakika önce

Silahlı saldırıya uğrayan başbakanın durumu açıklandı... Hayati tehlikeyi atlattı!

Slovakya'da silahlı saldırıya uğrayan 59 yaşındaki Başbakan Robert Fico'nun hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.
 - İtalya'da iklim aktivistlerinden ses getiren protesto
5 saat 41 dakika önce

İtalya'da iklim protestosu... Lüks giyim mağazasının vitrinine boya döktüler!

"Son Nesil (Ultima Generazione)" isimli iklim aktivisti grubun üyeleri, İtalya'nın başkenti Roma'daki lüks moda markalarının mağazalarının vitrinlerine boya dökerek protesto eylemi gerçekleştirdi.
Dünya - Dünya
5 saat 49 dakika önce

NATO Genelkurmayları bir arada! Gündemlerinde neler var?

NATO ülkelerinin genelkurmay başkanları ittifakın dönüşümü, yeni savunma planlarının uygulanabilir hale getirilmesi ve Rusya-Ukrayna savaşındaki son durumu ele almak üzere bir araya geldi.
 - Hollanda'da ırkçı liderden radikal adım!
6 saat 5 dakika önce

Hollanda'da Türk ve İslam karşıtı bir hükümetin kurulması gündemde...

Türk ve İslam düşmanlığı ile bilinen Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders, yaptığı açıklamada olası sağcı hükümet ortaklarıyla anlaşmaya çok yakın olduğunu söyledi.
 - Can kaybı artıyor!
7 saat 31 dakika önce

Nijerya'da alçak saldırı... Camii'nin kapısını kilitleyip ateşe verdi!

Nijerya'nın kuzeyindeki Kano eyaletinde bir saldırgan, bir camiye benzin dökerek ateşe verdi. Camii'de ibadet eden 11 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.
 - Kokain bulundu!
8 saat 9 dakika önce

ABD'de Kongre binasında akıllara durgunluk veren olay... Kokain bulundu!

ABD'de Kongre Polisi, ülke yönetiminde kritik kararların alındığı ve belkemiği görevi gören Capitol Hill binasında, içerisinden kokain çıkan bir paket bulduklarını açıkladı.
 - Yine ABD yine kaza! Dev mavna köprüye çarptı
8 saat 19 dakika önce

ABD'de mavna köprüye çarptı! Adanın tek kara bağlantısı trafiğe kapatıldı

ABD'nin Teksas eyaletinde dev manva Pelican Adası Köprüsü'nün ayaklarına çarptı. Köprü trafiğe kapatılırken, suya düşen 2 mürettebat kurtarıldı.
 - Ölü sayısı artıyor!
9 saat 1 dakika önce

Endonezya'daki yanardağ faciasında can kaybı artıyor

Endonezya'nın Batı Sumatra eyaletindeki Marapi Yanardağı'nın patlaması sonucu biriken kaya, kül ve toprak yığınının muson yağmurları nedeniyle kayması ve oluşan seller yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 67'ye yükseldi.
 - "Siz olmasaydınız biz olmazdık!"
9 saat 48 dakika önce

Güney Kore heyetinden gazimize nezaket ziyareti... Saygıdan önünde eğildiler!

Güney Kore Seul Büyükşehir Konseyi Sağlık ve Refah Komitesi'nden bir heyet, Kore Savaşı'na katılan Konyalı gazi 94 yaşındaki İhsan Damdam'a nezaket ziyaretinde bulundu. Heyet üyeleri, saygıdan dolayı İhsan Damdam'ın önünde eğildi.
 - Duyanlar nedenine inanamadı, doktorlar uyardı
9 saat 52 dakika önce

Elektronik sigara kullanan kadının ciğerlerinden patlama sesi geldi

ABD'de 30 yaşındaki bir kadın zatürre oldu. Ciğerlerinden patlama sesi duyan kadın hastaneye gidince, ciğerlerinin 80 yaşındaki birine benzediğini öğrendi Kadının 4 yıldır elektronik sigara kullandığı ortaya çıktı. Doktoru, kadının çantasındaki elektronik sigarayı çöpe atarken 10 yaşındaki oğlu ise "Annemin ciğerleri kızarmış tavuk gibi patladı" dedi.
 - Ünlü şefe saldırı!
10 saat 7 dakika önce

Filistin'i destekledi diye... Ünlü İtalyan şefe siyonist saldırı!

Siyonistlerin dünya çapında Filistin destekçilerine yönelik saldırılar sürüyor. Ünlü İtalyan şef Rubio, Filistin'e destek verdiği gerekçesiyle saldırıya uğradı.
 - Camiye saldırdılar!
10 saat 22 dakika önce

Kıbrıs Rum Kesimi'nde alçak provokasyon... Camiye saldırdılar!

Kıbrıs Rum Kesimi'nin Limasol kentinde geçen sene olduğu gibi bu sene de bir camiye saldırı düzenlendi. Sprey boyayla yapılan saldırıya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sert tepki gösterdi.
 - Hizbullah onlarca füzeyle İsrail'i vurdu!
10 saat 39 dakika önce

Gazze'de son durum... Gece yarısı ateşlendi! Hizbullah, onlarca katyuşa füzesiyle İsrail'i vurdu

7 Ekim'den beri İsrail saldırısı altındaki Gazze Şeridi'nden haberler gelmeye devam ediyor. Cibaliya Kampı'nda 5 İsrail askeri 'dost ateşi'yle öldü, 3'ü ağır 7'sinin de yaralandığı öğrenildi. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın hükümetin Gazze için savaş sonrası plan sorununu çözmedeki başarısızlığını vurgulaması da dikkat çekti. Hizbullah 60 katyuşa füzesiyle İsrail askeri üssünü vurduğunu duyurdu. İşte Gazze'den son dakika haberleri...
 - Putin'den Çin'e kritik ziyaret!
11 saat 4 dakika önce

Putin'den Çin'e üst düzey ziyaret... Batı'ya karşı birleştiler!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin'e üst düzey ziyaret gerçekleştirerek devlet başkanı Xi Jinping ile bir araya geldi. İkili ilişkiler, Rusya-Ukrayna savaşı ve Batı ile artan gerilime karşı atılacak ortak adımlar masada.
 - "Bu ay içinde resmen tanıyacağız!"
11 saat 14 dakika önce

İrlanda'dan tarihi adım... Bu ay içinde Filistin devletini tanıyacaklar!

İrlanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Micheal Martin, ülkesinin mayıs ayı sonuna kadar kesin olarak Filistin devletini tanıyacağını açıkladı.
Dünya - Dünya
13 saat 26 dakika önce

Brezilya'daki sel felaketinde ölü sayısı 150'yi buldu, çok sayıda kayıp var

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 150'ye yükseldiği, kaybolanların sayısının ise 112 olduğu bildirildi.
 - "76 yıl geçti, korkuları dinmedi"
20 saat 37 dakika önce

Heniyye'den ateşkes ve Nekbe vurgusu: 76 yıl geçti, yok olma korkuları dinmedi

Hamas lideri İsmail Heniyye, Nekbe'nin 76. yılı dolayısıyla yaptığı konuşmada Gazze'de ateşkes teklifini kabul ettiklerini fakat İsrail'in bunu Refah'a kara saldırısı düzenleyerek cevapladığını açıkladı. Öte yandan Heniyye, "Nekbe'nin üzerinden 76 yıl geçmesine rağmen İşgalci İsrail'in yok olma korkusu geçmedi" dedi.
 - "35 bin değil 200 bin..."
23 saat 3 dakika önce

Eski ABD'li başkan adayından çarpıcı Gazze çıkışı: 35 bin değil, 200 bin...

ABD’nin eski başkan adayı Ralph Nader, 7 Ekim’den sonra İsrail’in saldırıları nedeniyle Gazze’de ölenlerin sayısının 35 bin değil, 200 binden fazla olduğunu öne sürdü. Nader, "35 bin resmi ölüm sayısı saçmadır. 7 Ekim'den bu yana bu katliamlara ve buna bağlı tedavi edilemeyen hastalıklara hiçbir insan dayanamaz" ifadelerine yer verdi.
 - Kozlar canlı yayında paylaşılacak
23 saat 26 dakika önce

Biden ve Trump birbirine meydan okudu! Kozlar canlı yayında paylaşılacak

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi gerilim tırmanıyor. Başkan Joe Biden ve eski Başkan Donald Trump, CNN'in 27 Haziran'daki ve ABC'nin 10 Eylül tarihindeki canlı yayın davetini kabul etti. Tarihi karşılaşmada ikili kozlarını paylaşacak.
Sona Git