Ukrayna Savunma Bakanı: Kiev'i 2 saatte alabileceğini söyleyenler nerede

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ukrayna Savunma Bakanı: Kiev'i 2 saatte alabileceğini söyleyenler nerede

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ukrayna Savunma Bakanı Aleksey Reznikov, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ukrayna halkının göstermiş olduğu direnişi vugulayarak "Kiev'i 2 saatte alabileceğini söyleyenler nerede?" diye sordu. Reznikov "Bizim ordumuz ve halkımız olmadan Avrupa asla güvenli bir yer olmayacak" dedi.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları dördüncü günde de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanı Reznikov sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Direnişin 72. saati. Bu 3 gün ülkemizi ve dünyayı değiştirdi. Kiev’i 2 saatte alabileceğini söyleyenler nerde? Onları göremiyorum. Vazifelerini yapan kahraman bir orduyu, korkusuz muhafızları, kararlı polisleri ve melek sağlıkçıları görüyorum. Toprak savunması için, torunlarının ve çocuklarının geleceği için, sevdikleri için ve vatan için eline silah almış binlerce vatandaş görüyorum. Sizi tüm dünya görüyor. Zaferimize artık sadece biz inanmıyoruz. Etrafınıza bir bakın. Birçoğu artık Kremlin’in korkusunu yendi ve meydan okuyor" şeklinde ifadeler kullandı.

Ukrayna Savunma Bakanı: Kiev'i 2 saatte alabileceğini söyleyenler nerede

"BİZ OLMADAN AVRUPA OLMAZ"

Ukrayna’nın Avrupa’nın geleceğinde önemli bir yere sahip olduğunu ima eden Reznikov, "Her geçen saat Avrupa’nın başka bir yerinde böyle ordu olmadığını anlıyorlar. Bizim ordumuz ve halkımız olmadan Avrupa asla güvenli bir yer olmayacak. Biz olmadan Avrupa olmaz. Ondan dolayı yardımlar geliyor. Gün doğumu yakındır. Dayanacağız. Yaşasın Ukrayna" ifadelerine yer verdi.


 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...