Ukrayna, Moskova'yı İHA'larla hedef aldı! Hava trafiği durduruldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - TASS
- Güncelleme:
Ukrayna, Moskova'yı İHA'larla hedef aldı! Hava trafiği durduruldu

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - TASS

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın 3 insansız hava aracı (İHA) ile saldırı girişiminde bulunduğunu açıkladı. Saldırı sonrasında Moskova'da hava trafiğinin geçici olarak durdurulduğu duyurdu.

Ukrayna'nın Rusya'ya yönelik insansız hava aracı (İHA) saldırıları devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "gece saatlerinde Rusya hava savunma güçleri tarafından Kiev rejiminin 3 İHA ile Moskova şehrine terör saldırısı girişiminin engellendiği" belirtildi.

İHA'lardan ikisinin Moskova bölgesinin Mojayskiy ve Himki ilçeleri hava sahasında imha edildiği ifade edilen açıklamada, "Üçüncü İHA elektronik harp araçlarıyla bastırıldı ve kontrolünü kaybederek Moskva City kompleksinde inşaat halindeki bir binaya çarptı." ifadesi kullanıldı.

Moskova Belediye Başkanı Sergei Sobyanin de Telegram hesabından yaptığı açıklamada, ''Bu gece hava savunma sistemleri Moskova'nın Mozhaisky bölgesinde bir İHA düşürüldü'' dedi.

Rus devlet haber ajansı TASS, saldırı sonrasında Moskova'daki Vnukovo, Sheremetyevo ve Domodedovo havaalanlarında uçuşların durdurulduğunu bildirdi. 

Açıklamada, saldırılarda can kaybı yaşanmadığı aktarıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - TASS
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...