Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü: III. Dünya Savaşı çoktan başladı

Düzenleyen:
Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü: III. Dünya Savaşı çoktan başladı

DÜNYA Haberleri

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Mihaylo Podolyak, III. Dünya Savaşı'nın çoktan başladığını ancak bunu kimsenin görmediğini söyledi. Podolya, Rusların durdurulmazsa başka ülkeleri de işgal edeceğini dile getirdi.

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Mihaylo Podolyak, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Podolyak, Rusya'ya müdahal edilmezse başka ülkelere de saldıracağını iddia etti. Sözcü "Ruslar, Ukrayna'da durmayacak. Başka ülkelere de saldırıp daha da ileriye gitmek isteyecek. Hiç şüphesiz batılı müttefiklerimizin ekonomik yaptırımları 1, 2 veya 3 yıl Rusya'nın üzerinde çok etkili sonuçlara sebep olacak. Belli bir karar vermek istedikleri açık ama bu kararlar Ukrayna'nın da çıkarına olmalı" dedi.

"KAFEDE OTURUP NETFLIX DÜŞÜNÜYORLAR"

Mihaylo Podolyak, III. Dünya Savaşı'nın ise çok tan başladığını söyledi. Podolyak, şunları aktardı: İnsanlar Brüksel, Amsterdam'daki kafelerde oturup Netflix'i düşünüyor. Birinin gelip şehir merkezini bombalamaya başlamasına psikolojik olarak hazır değiller. Kiev 3 buçuk milyonluk bir şehir. Bunu anlamıyorlar. Artık dünya savaşının sona erdiğini ve bir daha olmayacağını düşünüyorlar. Yerel savaşların olabileceğini fakat küresel savaşların olacağını tahmin etmiyorlar. Şimdi küresel bir çatışma var. III. Dünya Savaşı çoktan başladı kimse bunu görmüyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...