Uçakta can pazarı: Yolcu ve kabin görevlileri bayıldı, şirket paraları iade etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uçakta can pazarı: Yolcu ve kabin görevlileri bayıldı, şirket paraları iade etti

DÜNYA Haberleri

ABD'de Las Vegas'tan Atlanta'ya gidecek olan Delta Havayolları uçağı pistte 4 saat bekleyince olanlar oldu. Kliması çalışmayan uçakta yolcular ve kabin görevlisi bayıldı.

ABD'de Las Vegas'tan Atlanta'ya gidecek olan Delta Havayolları uçağı pistte 4 saat bekleyince kliması çalışmayan uçakta yolcular ve kabin görevlisi bayıldı. 44 derece sıcaklıkta klimaların çalışmaması sonucu en az 5 yolcu ve 1 kabin görevlisi fenalaştı. Olayın medyada yer almasının ardından Delta Havayolları, yolculardan özür dileyerek para iadesi gerçekleştirdi ve yolcular bir sonraki gün Atlanta'ya uçtu.

YOLCULAR BAYILDI

Las Vegas'tan Atlanta'ya gidecek olan Delta Havayolları uçağı bir türlü kalkış yapamadı. 44 derece sıcaklıkta klimalar da çalışmayınca en az 5 yolcu ve 1 kabin görevlisi bayıldı. Olayın medyada yer almasının ardından hava yolu şirketine tepkiler çığ gibi büyüdü.

ŞİRKET PARA İADESİ YAPTI

Delta, yolculardan özür dileyerek para iadesi gerçekleştirdi. Yolcular bir sonraki gün Atlanta'ya uçtu. (Kaynak: Haber Global)

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...