Twitter'dan koronavirüs önlemi!

Düzenleyen:
Twitter'dan koronavirüs önlemi!

DÜNYA Haberleri

Dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Twitter da koronavirüse karşı önlemlerini arttırdı. Twitter; Japonya, Güney Kore ve Hong Kong'daki personellerine evden çalışmanın zorunlu olduğu bilgisini geçti. Dünya genelinde koronavirüs nedeniyle 90.936 kişi enfeksiyon kaparken 3.117 kişi hayatını kaybetti. Virüs kapanların en fazla olduğu ülkeler arasında Çin, Güney Kore, İtalya, İran, Japonya, Hong Kong ve Singapur var.

Dünya genelinde büyük bir paniğe neden olan corona virüsün etki alanı her geçen gün genişlerken Twitter'dan dikkat çeken bir önlem geldi. Twitter, çalışanlarının evden çalışması konusunda uyarılarda bulundu. Hong Kong, Japonya ve Güney Kore'deki personeli için evden çalışmanın zorunlu olduğunu duyuran Twitter, dünya genelindeki 5 bin personelini de evden çalışmaları konusunda güçlü şekilde cesaretlendirmekte olduklarını bildirdi.

Twitter daha önce de çalışanlarının zorunlu olmadıkça iş seyahatlerin çıkmalarını etkinliklere katılmalarını yasaklamıştı. Koronavirüs nedeniyle Hubei'de 2.834 kişi, İran'da 66, İtalya'da 52, Güney Kore'de 22, Henan'da 22, Pekin'de 8 kişi yaşamını yitirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...