Türk İHA’ları Güney Afrika’da gündem oldu: Dünyanın en iyisi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Türk İHA’ları Güney Afrika’da gündem oldu: Dünyanın en iyisi

DÜNYA Haberleri  / AA

Türk İHA’ları dünyanın gündeminden düşmüyor. Elde edilen başarılarla dünyanın dikkatini çeken Türk İHA’ları bu sefer Güney Afrika’da gündem oldu. Güney Afrikalı iş adamı Ahmad Amla ülkesinde ve kıta genelinde büyük bir talep olduğunu ve bu talebin karşılanamadığını belirterek, "Firma olarak Türkiye ile insansız hava aracı ticareti yapmak için girişimde bulunduk. Bizce Türk insansız hava araçları dünyanın en iyisi." dedi.

Başarılarıyla dünya gündeminden düşmeyen Türk İHA’ları adından söz ettirmeye devam ediyor. Güney Afrikalı iş adamları ürün ve hizmetlerini kaliteli olarak gördükleri Türk iş adamlarıyla ortaklıklar geliştirmek istiyor. Özellikle bölgede İHA’lara talep arttığını ve bu talebin TÜRK İHA’ları ile kapatılmak istendiği belirtildi. 

İLİŞKİLER GELİŞTİRİLMEK İSTENİYOR 

Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ilişkiler her geçen yıl artarken Türk ve Güney Afrikalı iş adamları arasında yeni ortaklıklar geliştiriliyor. Güney Afrika iş dünyasının kendi alanlarında başarılı ve tecrübeli isimleri, geçen hafta başkent Pretorya'daki Türk Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen etkinlikte Türk iş insanlarıyla bir araya geldi.

Türk İHA’ları Güney Afrika’da gündem oldu: Dünyanın en iyisiTürk IHA'ları gündem olmaya devam ediyor.

“TÜRK İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI DÜNYANIN EN İYİSİ” 

Güney Afrikalı iş adamı Ahmad Amla, yaptığı açıklamalarda ülkesinde ve kıta genelinde savunma sektöründe uzun ve orta menzilli hava araçlarına büyük bir talep olduğuna dikkat çekti. Oluşan arzın karşılanamadığını belirten Ahmad Amla, "Firma olarak Türkiye ile insansız hava aracı ticareti yapmak için girişimde bulunduk. Bizce Türk insansız hava araçları dünyanın en iyisi." dedi.

“TÜRKİYE’YE GÜVENİYORUM” 

Güney Afrikalı yatırımcıları Türkiye’ye yönlendirdiğini belirten Amla, "Türkiye'ye güveniyorum. Harika bir potansiyel barındırdığını görebiliyorum. Türk insanının çalışkanlığı buradaki en önemli etken." dedi. 

Türk İHA’ları Güney Afrika’da gündem oldu: Dünyanın en iyisi

TÜRK ÜRÜNLERİ KALİTELERİ İLE ÖN PLANA ÇIKIYOR 

Bir diğer iş adamı Hooeen Kareem de Türkiye'yi kültürel olarak kendilerine çok yakın bulduklarını belirterek, iki ülke arasındaki ilişkiilerin daha da ilerlemesi gerektiğini söyledi.  Kareem, Güney Afrika’nın en büyük ticaret ortağının Çin olduğunu anca Türkiye’yi gelecekteki ortakları olarak gördüklerini belirterek, "Bunun en büyük nedeni ise Türk ürünlerinin kalitesi." ifadesini kullandı.

Türk İHA’ları Güney Afrika’da gündem oldu: Dünyanın en iyisi

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...