Türk dostu Alman vekil Batı'nın çirkin yüzünü gözler önüne serdi

Düzenleyen:
Türk dostu Alman vekil Batı'nın çirkin yüzünü gözler önüne serdi

DÜNYA Haberleri

Almanya'da eski Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Milletvekili Jürgen Tödenhöfer, Türkiye'ye karşı iki yüzlü davranıldığı belirterek Batı'nın çirkin yüzünü çok cesur bir şekilde gözler önüne serdi.

Türklerin lehine çok müspet ve empati ihtiva eden yazı ve açıklamalarıyla tanınan eski CDU milletvekili Dr. Jürgen Todenhöfer her zaman Türkiye'nin yanında olduğunu ifade etti. Alman ZDF kanalında Johannes B. Kerner’in canlı olarak sunduğu ve ve büyük seyirci kitlesi olan politik bir programda konuşan Todenhöfer, Batı’nın çirkin yüzünü çok cesur bir şekilde gözler önüne serdi ve Müslümanları savundu.

Jürgen Todenhöfer, iki sene evvel DAEŞ’in sözde halifesi Bağdadi ile bir röportaj yapmış, Todenhöfer'in can güvenliği ise çok üst düzey yetkililer tarafından temin edilmişti.

Türk dostu Alman vekil Batı'nın çirkin yüzünü gözler önüne serdi
 
Dr. Jürgen Todenhofer’in 11 Aralık 2016, saat 18.12’de attığı sosyal mesaj:

Türkiye’deki sevgili arkadaşlarımız, tam da şimdi şu zor zamanlarınızda size sizi düşünen dostlarınız olduğunu söylemek istiyorum. Kim gökyzüne bakarsa görür ki, en siyah bulutlar bile zamanı gelince gider.

Sizin Jürgen Todenhöfer’iniz

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...