Tunus'ta silahlı saldırı: 3 ölü

/ Kaynak: AA
Tunus'ta silahlı saldırı: 3 ölü
DÜNYA Haberleri  / AA

Tunus'un Sidi Bu Zeyd kentinde düzenlenen silahlı saldırıda biri sınır muhafızları müdürü 3 askerin öldüğü bildirildi.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Muhammed Ali El-Uravi, yerel bir radyoya yaptığı açıklamada, "Sidi Bu Zeyd kentinde sabah saatlerinde 'teröristlerle' girilen çatışmada 3 askerin hayatını kaybettiğini" söyledi.
Olayın detaylarını aktaran emniyet kaynakları ise yerel saatle 06.00 sularında, "dur" ihtarına uymayan bir araçtan güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu, Bi'r el-Hafi bölgesi sınır muhafızları müdürü ve bir yüzbaşının yaşamını yitirdiğini belirtti.
Söz konusu olaydan birkaç saat sonra da "sınav evrakını taşıyan" bir aracı koruyan güvenlik güçlerine ateş açıldığı ve burada da 1 askerin öldüğü ifade edildi.
Sidi Bu Zeyd Hastanesi kaynakları ise olayların ardından 2 saldırganın da aralarında bulunduğu çok sayıda yaralının ve hayatını kaybeden 3 askerin cesedinin hastaneye getirildiği bilgisini verdi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...