Tünele giren 5 İsrail askeri öldürüldü! Kassam Tugayları o anların görüntüsünü paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kassam Tugayları, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'da bir tünelin girişine bubi tuzağı kurdu ve bir grup İsrail askerini oraya çekip tüneli havaya uçurdu. O anlara ait görüntüler Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yayınlandı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Beyt Hanun'da bir tünelin girişine bubi tuzağı kurdu. Tünele giren 5 israil askeri öldürüldü. Kassam Tugayları'nın, Telegram'dan paylaştığı videoda, Beyt Hanun'daki En-Nasr Camisi yakınında yer alan tünellerden birinin girişine bubi tuzağı kurularak İsrail Mühendislik Birlikleri'nden bir kuvvetin buraya çekildiği yer aldı. 

KAMERAYA DOKUNUNCA PATLADI

Videoda, askerlerden birinin kameraya dokunmasıyla birlikte tuzağın patlatıldığı aktarılıyor. Kassam Tugayları, görüntülerin 10 Kasım'da gerçekleştirilen operasyona ait olduğunu duyurdu.

İSRAİL DOĞRULADI: 5 ASKER ÖLDÜ

İsrail ise bu operasyonda biri subay olmak üzere 5 askerin öldürüldüğünü itiraf etti. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...