Trump’tan koronavirüs sonrası ilk miting: ‘Aranıza katılıp hepinizi öpeceğim’

Düzenleyen:
Trump’tan koronavirüs sonrası ilk miting: ‘Aranıza katılıp hepinizi öpeceğim’

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüsü yendikten sonra ilk kez miting düzenledi. Miting sırasında neşeli tavırlarıyla destekçilerine seslenen Trump, “Oraya geleceğim. Oraya doğru yürüyeceğim. Tüm seyircileri öpeceğim. Herkesi öpeceğim” ifadelerini kullandı.

Trump, korona virüs testinin negatif çıkmasının ardından düzenlediği ilk mitingde enerjisiyle dikkat çekti. ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanması sonrasında, 3 Kasım'daki başkanlık seçimleri için kritik eyaletlerin başında gelen Florida'da seçmenlerine seslendi. Trump, Orlando Sanford Uluslararası Havaalanı’ndaki mitingde, “Benimle ilgili güzel bir gelişme oldu. Koronavirisü atlattım. Şimdi benim bağışıklığımın olduğunu söylüyorlar. Kendimi çok güçlü hissediyorum. Dinleyicilerin arasına katılacağım. Oraya geleceğim ve herkesi öpeceğim. Yanaklarınıza okkalı bir öpücük konduracağım” dedi. Mitingde maske takmayanların çokluğu ve sosyal mesafe kurallarına uyulmaması eleştiri konusu oldu.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...