Trump, Biden'ın "sahnede kaybolmasıyla" alay etti! Görüntüler sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Joe Biden'ın 2024'teki resmi yeniden seçim teklifinden bu yana ilk kampanya etkinliğinde 1.000'den fazla güçlü New Hampshire destekçisini memnun etmek için halefinin sahnede aciz durumda kaldığı görüntülerle alay etti.

ABD eski Başkanı Donald Trump, halefi Joe Biden'ın 2024 seçim yarışına resmen girmesinden bu yana ilk kampanya etkinliğini düzenledi.

Trump, Biden'ın yeniden seçilmesinin "anarşiye" yol açacağını savundu.

“JOE BIDEN’I EZECEĞİZ”

Çoğu kırmızı "Amerika'yı Yeniden Büyük Yap" şapkaları takan 1000'den fazla destekçiyle konuşan Trump, Biden ile arasındaki seçimi yeniden çerçevelendirmeye çalıştı.

Trump, Manchester, New Hampshire'da yaptığı bir konuşmada, bu seçimdeki seçimin “güç veya zayıflık, başarı veya başarısızlık, güvenlik veya anarşi, barış veya çatışma ve refah veya felaket arasında” olduğunu söyledi.

Trump, Biden'ın

TRUMP, HALEFİ BIDEN'LA ALAY ETTİ

Alaycı bir şekilde Trump, çıkışı bulmak için mücadele ediyormuş gibi sahnede dolaşarak alkış topladı ve Biden'ı "yaşlı, enerji ve keskinlikten yoksun" olarak tasvir ettiği 2020 kampanyasından bir temayı canlandırabileceğini öne sürdü.

Yaptığı garip hareketler ve gaflarıyla ünlü Biden'ın durumu ülkede endişeye yol açıyor.

Şubat ayında başkanın özel doktoru Dr. Kevin O'Connor, Biden'a temiz bir sağlık raporu verdi ve görevine devam etmeye uygun olduğunu söyledi.

80 yaşındaki Biden, ABD başkanı olarak görev yapan gelmiş geçmiş en yaşlı kişi. Trump ise 76 yaşında.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...