Trablus Havaalanının etrafında çatışma: 2 ölü

/ Kaynak: AA
Trablus Havaalanının etrafında çatışma: 2 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Trablus Havalimanı çevresinde mevzilenen milis gruplar arasında çıkan çatışmada 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Uluslararası Trablus Havalimanını kontrolü altında tutan Zintan merkezli El-Ka'Ka ve Es-Sevaik tugayları ile Trablus ve Misrata nbsp;merkezli milis gruplar arasında çatışma çıktı.Çatışmada ağır silahların kullanıldığı ve ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı belirtildi.Bu arada, havalimanı çevresinden dumanların yükseldiği gözlendi.Uluslararası Trablus Havalimanı, başkent Trablus ve çevre illerin dünya ile tek ulaşım noktası konumunda. Havalimanının çatışmalar sebebiyle kapalı olması ülke dışına çıkmak isteyen sivillerin Tunus'a yönelmesine sebep oluyor.Geçtiğimiz hafta havaalanı çevresinde nbsp;silahlı grupları arasında çıkan çatışmalarda 9 kişi ölmüş, 30 kişi de yaralanmıştı. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...