Times Meydanı'nda turist otobüsleri çarpıştı, 13 yaralı var

/ Kaynak: AA
Times Meydanı'nda turist otobüsleri çarpıştı, 13 yaralı var

DÜNYA Haberleri  / AA

New York'un ünlü Times Meydanı'nda çift katlı iki turist otobüsü ile bir cipin karıştığı trafik kazasında 13 kişinin yaralandığı belirtildi.

New York Polis Departmanı yetkilileri, turistler arasında büyük paniğe yol açan ve uzun süre şehir trafiğini etkileyen kazanın yerel saatle 15.30 sıralarında meydana geldiği, birbirine çarpan üzeri açık çift katlı turist otobüslerinden birisinin kontrolden çıkarak bilet gişelerinin bulunduğu kaldırıma çıktığını açıkladı. Camları kırılan ve trafik lambalarına çarparak duran otobüslerde ve cipte bulunan 13 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. nbsp;7. Cadde ile 47. Sokak'ın kesişiminde yaşanan kaza sonrasında Times Meydanı'nda büyük panik yaşanırken olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Meydana güvenlik şeridi nedeniyle bir süre turist alınmadı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...