TİKA'dan Namibya'daki çocuklara yardım

/ Kaynak: AA
TİKA'dan Namibya'daki çocuklara yardım

DÜNYA Haberleri  / AA

TİKA, Namibya'da 200 yetim çocuğa, tekerlekli sandalye, gıda ve bakım malzemesi yardımında bulundu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Namibya'da 200 yetim çocuğa, tekerlekli sandalye, gıda ve bakım malzemesi yardımında bulundu. TİKA'dan yapılan açıklamaya göre, Namibya Kadın Eşitliği ve Çocuk Esirgeme Bakanlığı, kurumdan, yetim ve özürlü çocuklara bakım hizmeti veren Huitere Welfare Organisation'da barınan çocuklar için tekerlekli sandalye ve gıda talebinde bulundu.
Bu talebi değerlendiren TİKA yetkilileri, Okohandja bölgesinde, aralarında engellilerin de bulunduğu, en küçüğü 6 aylık olan 200 çocuğun ihtiyaç duyduğu gıda ve bakım malzemesi ile iki tekerlekli sandalyeyi Namibya'ya gönderdi.
Çocuklara gönderilen malzemeler, Türkiye'nin Windhoek Büyükelçisi Deniz Çakar, TİKA'nın Windhoek Koordinatörü Cüneyt Esmer, Namibya Kadın Eşitliği ve Çocuk Esirgeme Bakanı Yardımcısı Lucia Witbooi'nin katıldığı törenle Huitere Welfare Organisation yetkililerine teslim edildi.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...