The Simpsons kayıp denizaltını 17 yıl önceden tahmin etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

The Simpsons adlı Amerikan yapımı animasyon yine geleceği tahmin etti. Animasyonun 2006 yılında yayınladığı bölümde kaybolan denizaltı 'Titan' olayı işleniyor.

1989 tarihinde başlayan Amerika yapımlı popüler animasyon dizisi The Simpsons, dünya çapındaki sansasyonel olayları gerçekleşmeden önce ekranlara yansıtarak herkesi hayret içinde bırakıyor.

Modern zamanın Nostradamus'u olarak anılan dizi bu sefer de 2006 yılında yayınladıkları bölümde kayıp denizaltı 'Titan' olayını işleyerek herkesi şaşkınlığa uğrattı.

İlk olarak 2006'da yayınlanan 17. Sezonun “Homer's Paternity Coot” başlıklı 10. bölümünde, Homer Simpson'ın uzun süredir kayıp olan babası Mason Fairbanks'in oğluyla deniz altına girmeden önce oldukça tüyler ürpertici bir konuşma yapması konu ediliyor.

“Bugün neşeyle doluyum. Uzun süredir kayıp olan oğlumla hazine arıyoruz. Her biriniz için hayalim, bugün hissettiğim mutluluğu bulmanızdır,” diyor Fairbanks.

İkili, biraz keşfettikten sonra ağzına kadar hazineyle dolu devasa bir geminin kalıntılarıyla karşılaşıyor.

Simpson, bulduklarını arkadaşlarına telsizle bildirdikten sonra, dalgıcıyı yanlışlıkla bariyer resifinin bir kısmına sıkıştırmayı başarıyor.

Paniklemeye başlayan Simpson, komaya girmeden önce yalnızca denizaltının "düşük oksijen" ışığının yanıp sönmeye başlaması için kendini kurtarmaya çalışıyor.

Bölümde kullanılan görseller ve hikaye Titan'ın olayını akıllara getiriyor. Olay ve animasyon arasındaki inanılmaz benzerlik gün yüzüne çıkıyor.

KAYIP DENİZALTI 'TİTAN'

Titan denizaltısı, Titanic'in enkazını görmek için bir keşif gezisine çıktı. Fakat denizaltı kısa süre içinde içindeki beş yolcusuyla kayboldu. Sonrasında 5 parçaya bölünmüş olarak bulunan denizaltındaki önemli isimlerden oluşan beş yolcu ölü bulundu.

Dizi, Donald Trump'ın başkanlığı, 20. yüzyıl Fox'unun Disney tarafından satın alınması ve daha pek çok olay gibi birçok olayı tahmin ederek herkesi şaşkına çevirmişti.

Kaynak: New York Post - India Today

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Derya25 Haziran 2023 14:20

Zaten bütün olaylar olur biter ertesi günü Simpson lar bilmişti niye önceden soylemiyorsunuz

Sonraki Haber Yükleniyor...